Ce obiecte a ales fetița Gabrielei Cristea, la ruperea turtei

gabi_cristea_fetita_turta1.jpg

Fetița Gabrielei Cristea și a lui Tavi Clonda a ales trei obiecte de pe tăviță
Foto Facebook

Gabriela Cristea a organizat duminică, 23 septembrie, petrecerea de rupere de turtă a micuței ei, sărbătoarea fiind dublă având în vedere faptul că fetița a împlinit un anișor în aceeași zi. Evenimentul a fost unul special, deoarece părinții Bellei Victoria Margot au decis să renunțe la tradiții și să celebreze ruperea turtei fetiței lor într-un mod complet inedit, schimbând obiectele care se pun de obicei pe tăviță.

Astfel, fiica Gabrielei Cristea şi a lui Tavi Clonda a avut parte de o petrecere mai specială, iar pe tăviță i-au fost puse obiecte mai moderne, așa cum chiar prezentatoare TV a anunțat înainte de fericitul eveniment. „Ne gândeam să nu îi punem lucruri tradiţionale cum se puneau pe vremuri, foarfecă, pieptăn, şi ne tot gândeam ce am vrea să îi punem. Să ne adaptăm puţin şi la viaţa noastră, de acum. Totuși, o să-i pun ruj și parfum, că vreau să fie cochetă. Dar, în loc de pieptăn și foarfecă, vom alege microfon și telefon mobil. Și multe bijuterii din aur. Nu am definitivat lista, ne mai gândim”, dezvăluia Gabi Cristea, pentru revista Viva, înainte ca cermonia să aibă loc.

bella_victoria_margot.jpg

Momentul în care Victoria a ales banii
Foto: Captură Instagram

După ce Gabi Cristea și Tavi Clonda s-au decis asupra obiectelor, micuța a avut de ales dintre un microfon, o cremă, mai mulți bani, un pix, niște creioane de colorat și o oglindă. Stând în brațele tăticului ei și fiind încurajată de invitații strânși în jurul ei, Victoria a ales trei lucruri de pe tăviță, cele care i-au plăcut cel mai mult. Gabriela Cristea a fost cea care a împărtășit și cu prietenii ei virtuali alegerile micuței, fiind mulțumită de acestea. „Pixul, oglinda si banii!”, a scris prezentatoarea de la „Te iubesc de nu te vezi” pe Facebook, în dreptul imaginii ce înfățișa momentul alegerii. Micuța a avut parte, de asemenea, și de un tort de excepție, cu trei etaje. 

tort_victoria.jpg

Tortul Victoriei
Foto Instagram

 

Loading...

Citește și

  • Zi specială în familia Gabrielei Cristea! Micuța ei și a lui Tavi Clonda, a împlinit duminică, 23 septembrie, un anișor, iar pe lângă sărbătorirea aniversării fetiței, Gabriela Cristea a decis să organizeze și ruperea de turtă a celei mici. Cu ocazia acestor evenimente speciale, familia și apropiații vedetei au fost invitați în curtea casei prezentatoarei TV, iar distracția a fost pe măsură.

  • Gabriela Cristea și partenerul ei, Tavi Clonda, s-au gândit să organizeze petrecerea de rupere de turtă a micuței lor într-un mod puțin mai diferit față de tradiționala ceremonie. Evenimentul va avea loc duminică, 23 septembrie, și va fi o dublă sărbătoare, având în vedere că cea mică va împlini un anișor. Așa cum Gabi Cristea a dezvăluit, petrecerea micuței Bella Victoria Margot se va desfășura departe de ochii curioșilor, fiind un eveniment privat și destul de restrâns, unde camerele de filmat vor fi interzise.