Ce note a obținut Lorelai Moșneguțu la Evaluarea Națională. Se pregătește pentru Liceul de Arte

2-3-bd-1.-4col-lorelai-mosnegutu-3.jpg

Lorelai Moșneguțu a obținut note mari la Evaluarea Națională

S-au afișat rezultatele finale la Evaluarea Națională, iar elevii au fost pe de o parte încântați, iar contrar lor, ceilalți au fost cu adevărat dezamăgiți. Însă acesta nu este și cazul lui Lorelai Moșneguțu care a obținut rezultate foarte bune la cele două examene.

Lorelai Moșneguțu a obținut note bune la Evaluarea Națională, iar acest lucru îi va asigura un loc la liceele bune din București. La examenul de limba română, micuța artistă a obținut nota 8,45, iar la cel de matematică rezultatul ei a fost 7,25. În final, media cu care ea va aplica la liceu este 7,85.  

Lorelai are motive să se bucure de toate lucrurile bune care i se întâmplă în prezent, atât de plan profesional, cât și în familie, tânăra artistă care a devenit cunoscută după ce a câștigat Românii au talent, s-a mutat în București alături de mama ei și este până oeste măsură de fericită. 

Ea a ales să-și aranjeze camera așa cum și-a dorit ea, având mobilier care o ajută să nu mai depindă de ajutorul altcuiva, dat fiind faptul că ea nu are mâini, iar toate activitățile le întreprinde cu ajutorul picioarelor. Cântă, desenează și este plină de dragoste, astea sunt cele mai importante activități care o definesc pe Lorelai Moșneguțu. 

Înainte de examen a mărturisit că nu are emoții pentru examen și spera să se descurce, lucru care s-a întâmplat. "Nu am emoții, sunt liniștită. Urmează examenul de capacitate, iar apoi cel de admitere la Liceul de Arte. Am fost în Quatar să cânt. Am primit un trofeu în Quatar. Peste două săptămâni am banchetul, voi cânta și acolo", a declarat Lorelai Moșneguțu în cadrul unei emisiuni tv.

loading...
Loading...

Citește și

  • Nu are mânuţe, nu are femur la ambele picioare, dar are mult talent, inteligenţă şi ambiţie. Lorelai Moşneguţu (15 ani), elevă în clasa a VIII-a în Târgovişte, este acum în febra examenelor. A dat deja admiterea la liceu, unde s-a clasat pe primul loc, urmează încă un hop - examenul de Capacitate.

  • Elevă în clasa a opta la Şcoala Gimnazială “Vasile Cârlova” din Târgovişte, Lorelai Moşneguţu (15 ani) se pregăteşte acum pentru o serie de examene importante pentru viitorul ei. În iunie, ea are de susţinut examenul de admitere la liceu. Silitoare, isteaţă, fetiţa fără mâini nu are mari emoţii şi ştie foarte clar ce vrea să facă în viaţă.