Ce note au luat la Bac fata lui Liviu Vârciu și baiatul Ozanei Barabancea

s44-actu-carmina-reprosuri-lui-liviu-varciu-6.jpg

carmina si liviu varciu
Carmina, fiica lui Liviu Vârciu, a dat greş la examenul de Matematică
Foto: arhivă personală

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Ozana Barabancea şi Daniel Iordăchioaie au trecut prin mari emoţii ieri, înainte să se anunţe rezultatele la Bacalaureat şi au răsuflat uşuraţi după aceea. Fiul Ozanei, Andrew, dar şi Darius, băiatul cântăreţului, au promovat examenul maturităţii cu note bunicele.

Fiul Ozanei, Andrew, a luat media 7,11, iar Darius, băiatul lui Iordăchioaie, a reuşit cu media 7,68. 

„Am luat şi Bacul! Am luat şi Capacitatea! Doamne, mulţumesc din suflet! Felicitări tuturor copiilor! Pentru cârcotaşi, vă amintesc că presiunea părinţilor sau a presei nu ajută nimănui. Sunt sigură că toţi copiii au învăţat, poate unii au fost mai emotivi, poate au fost mai stresaţi. Mulţumim tuturor profesorilor pregătitori! Am avut un an greu. Numai eu ştiu cum a fost acest an. Vă binecuvântez pe toţi!”, a scris Barabancea. 

s24-actu-ozana-barabance.jpg

Ozana Barabancea şi copiii ei, Gloria şi Andrew
Foto: arhivă personală

 

Şi Daniel Iordăchioaie este mulţumit că fiul lui, Darius, a luat o notă mai mare la Limba Română, adică 8,2, iar la Economie a luat 7,95. Darius a fost elev la Colegiul Naţional „Gheorghe Lazăr” din Capitală.

s34-actu-darius-iordachioaie.jpg

Darius, fiul lui Daniel Iordăchioaie

 

Carmina, fiica lui Liviu Vârciu, a dat greş la examenul de Matematică din cadrul Evaluării Naţionale. Ea a făcut doar subiectul I şi primul subpunct de la subiectul II pe foaia de examen, restul fiind scris pe ciornă, astfel că a reuşit să obţină doar 4,5 la Matematică. „Am dat faţă-n faţă cu Evaluarea Naţională, până atunci a fost lapte şi miere. Am terminat clasa a VIII-a cu 9,11, dar nu a fost un avantaj atât de mare, pentru că media anilor de gimaziu conta doar 20%, iar nota de la examen, 80%. La examen am dat-o în bară rău de tot. Lucrarea de la Română mi-a fost anulată de cinci ori, dar am luat 8,40. La matematică…am dat-o în bară rău”, a susţinut Carmina.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5