Ce notă a luat fiica lui Romică Ţociu la Evaluarea naţională

tociu-cu-fata-tociu-cu-familia-si-palade evaluare nationala 2018.jpg

tociu-cu-fata-tociu-cu-familia-si-palade evaluare nationala 2018
Umoristul Romică Ţociu poate răsufla uşurat, căci fiica lui, Daria, a luat 8,30 la Evaluarea națională 2018

S-au afişat notele la Evaluarea naţională. Emoţii mari azi, 19 iunie, pentru elevi, dar şi pentru părinţii lor. În urmă cu doar câteva minute, pe site-ul edu.ro, s-au afişat rezultatele examenului de Evaluare naţională. Odraslele vedetelor au primit şi ele rezultatele.

Umoristul Romică Ţociu poate răsufla uşurat, căci fiica lui, Daria, a luat o notă finală onorabilă la Evaluarea Naţională. Adolescenta a absolvit Şcoala Gimnazială nr 56 din Capitală, iar la proba de Limba Română a obţinut 9.35, iar la Matematică, 7.25. Nota finală, 8.30.”Nu ştiu spre ce liceu vrea să se îndrepte, dar are mai multe opţiuni, probabil va da la Mihai Viteazul sau Iulia Haşdeu. Am vorbit cu ea, mi-a făcut bine la examen. Spune că a fost uşor. Este încrezătoare, le-a dat genul epic. Chiar zilele trecute am repetat cu ea. La română, geografie şi istorie mă mai pricep şi eu, la matematică nu. Palade numără banii! Daria învaţă bine, la ultima simulare a luat 9,20”, a declarat Romică Ţociu pentru Click! înainte de examene.

La polul opus, solistul Vali Crăciunescu are emoţii mari pentru fiica lui, Otilia, care a obţinut doar 6.15 la Evaluarea naţională.

otilia fata-lui-vali craciunescu-evaluarea nationala 2018.jpg

otilia fata-lui-vali craciunescu-evaluarea nationala 2018
solistul Vali Crăciunescu are emoţii mari pentru fiica lui, Otilia, care a obţinut doar 6.15 la Evaluarea naţională 2018

Asta înseamnă că tânăra nu are acces la liceele de top din Capitală. Otilia a luat 7.60 la Limba şi literatura română şi doar 4.70 la Matematică. “A făcut foarte bine, are de ales dintr-o listă de 20 de licee, va vedea după ce vin notele de la examen”, ne-a mărturisit artistul înainte de afişarea notelor.

Fiica actriței Corina Dănilă, în vârstă de 14 ani, care este elevă la liceul din bucureștean Grigore Moisil a susținut examenul de la Evaluarea Națională 2018.

Rianna Măgeanu, fiica actriței Corina Dănilă și a lui Norris Măgeanu, a aflat ce note a obținut la Evaluare națională 2018. Potrivit edu.ro, Rianna Măgeanu a obținut 9.10 la Limba și literatura română, iar la proba de Matematică a fost notată cu 9.85. Media ei generală a fost 9.47.

Loading...
 
 

Citește și