Ce mult a slăbit Margherita! După «Asia Express» s-a întors piele şi os

marga_asia_express_1.jpg

margherita de la clejani a slabit enorm
Margherita de la Clejani a slăbit enorm
Foto: Antena 1

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Margherita nu se mai opreşte din slăbit. Fiica Vioricăi de la Clejani, care în adolescență avea forme rubensiene, este acum de nerecunoscut. Ea a mai dat jos câteva kilograme şi după experienţa săptămânilor grele petrecute la Asia Express, iar în ultimele fotografii bruneta pare şi mai slabă.

Margherita s-a luptat în trecut să ajungă la o siluetă de vis. Avea peste 10 kilograme în plus şi era dispusă să stea şi nemâncată pentru a slăbi. Disperată să scape colăcei, solista a povestit că a apelat inclusiv la o dietă pe bază de tulpini de flori și de petale de trandafiri. ”Acum trei ani am leșinat, mi-a fost foarte rău. Am ajuns pe perfuzii la spital”, povestea bruneta. Şi acum Margherita pare că se scurge pe picioare, mai ales după ce s-a întors din Sri Lanka, acolo unde a filmat pentru Asia Express.   

14-vedete-margherita-din-clejani-1.jpg

Margherita
Aşa arăta Margherita când nu intrase la cură de slăbire
Foto: arhivă personală

Margherita a inclus în meniul ei fructele și legumele ca măcar să îşi ia de undeva ceva vitamine şi să nu mai ajungă pe la spital. 

Margherita, kilograme de produse de make-up în Asia Express

Deşi producătorii i-au pus în vedere să ia la ea doar strictul necesar, Margherita de la Clejani a umplut valiza cu produse cosmetice. ”Mie îmi place foarte mult să mă machiez și un artist trebuie să aibă mereu un machiaj profesional”, spunea bruneta. Margherita şi-a pus în bagaj pensule de tot feluri, fonduri de ten de diverse nuanțe, farduri, creioane și multe altele. Dacă atunci când este acasă ritualul de make-up ajunge până la 3 ore, în Asia Margherita şi+a bătut recordul personal.

margherita-iuliana-luciu-asia-express.jpg

iuliana luciu si margherita pe aeroportul otopeni
Iuliana Luciu și Margherita s-au întors acasă după ce au fost eliminate de la Asia Express
foto: Click!

“Am ajuns să îmi fac un machiaj în 10 minute, ceea ce în România nu mi s-a întâmplat niciodată. Ce să fac, machiajul este a doua mea iubire. Încă de când eram mică am văzut la mama tot felul de farduri, rujuri, așa că îmi place să fiu mereu cochetă și aranjată”, spunea ea.

Filmările pentru cel de-al doilea sezon Asia Express au loc anul acesta în Sri Lanka și India. 9 perechi de vedete sunt hotărâte să străbată Drumul Elefantului pentru a ajunge la premiul de 30.000 de Euro și pentru a trăi experiența vieții lor, dar dintre acestea doar 7 au mai rămas în concurs. margherita şi Iuliana Luciu, dar şi Bianca şi sora ei Oana au reşit din concurs, epuizate. 

 

Citeşte şi:

Am aflat pretențiile pe care le are Margherita în materie de bărbați
Margherita de la Clejani a terminat facultatea cu 10! Acum vrea să-și dea doctoratul

 

 

 

 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5