Ce mult se chinuie Andreea Marin să fie sexy pentru iubitul tinerel!

bd-1.jpg

La cei 43 de ani, Andreea arată bine, însă vrea să își tonifieze mai mult corpul și să scape de vreo 6 kilograme
Fotografii: BLITZ/Mihai Ionescu

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Încă de anul trecut, Andreea Marin a început să capete forme. A recunoscut că îi este greu să ţină diete, însă iată că de câteva săptămâni a declarat război kilogramelor în plus. Pentru a redeveni suplă, “Zâna” face antrenamente drastice, care presupun efort maxim. Noi am surprins-o ieşind de la sală, dar am aflat şi cât se chinuie în interior.

”Prea puţin mă interesează, generic vorbind, ce-i place ochiului. Din perspectiva mea, frumuseţea înseamnă sănătate, echilibru, pentru că dacă eşti un om echilibrat, faţa îţi este luminoasă, iar corpul are o formă armonioasă”, spunea  Andreea Marin (43 de ani), pe la finalul anului 2017. Iată că între timp ea şi-a schimbat gândirea şi a intrat de urgenţă în sală, pentru a da kilogramele jos. Decizia are legătură cu sănătatea ei, pentru că, având probleme la coloană, greutatea i-ar putea juca feste, dar şi cu faptul că îşi doreşte să fie sexy pentru iubitul ei, Adrian Brâncoveanu (33 de ani), consulul României în Libia. 

bd-2.jpg

Vedeta a ieșit transpirând de la sala de sport

Dacă înainte antrenamentele la sala de sport erau floare la ureche, acum sunt demne de Hercules, pentru că bruneta urmează programul “Bodyshape”, întins pe parcursul a 6 săptămâni. Fotoreporterii Click! au surprins-o recent în cartierul Aviaţiei, în jurul orei 17.30, în timp ce ieşea de la sala unde şi-a încordat muşchii. Se poate observa pe chipul ei că nu sunt uşoare antrenamentele, însă ce mai contează când ştie că într-o lună şi jumătate va fi ca trasă prin inel. 

bd-3.jpg

Își lucrează brațele împingând la săniuțe

Antrenamentele durează 45 de minute, iar “Zâna” ajunge de 3 ori pe săptămână la sală. Face exerciţii grele, pe o muzică antrenantă. Nu îţi vine să crezi, dar acestea presupun: să tragă de sfori, să împingă o sanie grea, să ridice şi să arunce mingea medicinală, face genuflexiuni, fandări cu greutăţi de 10 kg, împinge gantere, face forfecări, fandări, abdomene şi, cea mai grea mişcare: loveşte cu barosul într-o anvelopă de tractor. Vedeta e tot timpul supravegheată de antrenorii cu experienţă, campioni naţionali la diverse categorii. Pentru ca rezultatele să fie cu adevărat eficiente, vedeta urmează un plan alimentar echilibrat, recomandat de specialişti, precum şi seminarii de coaching pentru a căpăta motivaţie şi pentru a scăpa de dependenţa de dulciuri sau carbohidraţi. 

bd-4.jpg

Mușchii picioarelor și-i lucrează făcând sărituri

“Am primit un dar neaşteptat, care e şi o provocare în acelaşi timp: durează 6 săptămâni şi e întocmai ritmul dimineţilor cu energie pozitivă de care aveam nevoie, ca să ajung din nou la tonusul ce mă face să dau tot ce e mai bun în mine, profesional şi personal. Deja, după doar câteva antrenamente, sunt mult mai energică si mă simt bine cu mine. Antrenamentele în grup sunt foarte bune, pentru că te motivează energia celorlalţi, dar şi umorul care se naşte ad-hoc. Sincer, e minunat!”, a declarat Andreea Marin. 

bd-5.jpg

Pentru brațe, lucrează cu gantere și lovește amvelope de tractor cu un baros imens

Iată cum vrea Andreea să scape de 6 kilograme: 

  • 18 antrenamente distractive de grup (3 x 45 min/săptămână)
  • Plan alimentar uşor de ţinut
  • Seminar de nutriţie 
  • Seminar de mâncat emoţional
  • Acces la grupul privat de susţinere 
  • Acces la idei de reţete sănătoase 
  • 2 evaluări ale compoziţiei corporale

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5