Ce mare a crescut surioara Antoniei!

6-7-v-2-antonia-tata.jpg

2013. Antonia, alături de soră şi de tatăl ei

Celebra solistă Antonia mai are o surioară. După divorțul de Denise, mama artistei, Paul Iacobescu s-a recăsătorit cu Bianca, o superbă blondă cu care are o fiică de aceeași vârstă cu fetița Antoniei, Maya, în vârstă de opt anișori.

Pe micuță o cheamă  Alessia și se înțelege foarte bine cu băieții Antoniei, Dominic și Achim, care îi sunt nepoței. „Suntem în relaţii foarte bune. Mă înţeleg de minune cu actuala soţie a tatălui meu, Bianca. Îi vizitez, mai ales că îmi e foarte drag să o văd pe fetiţa lor, surioara mea. Îi duc mereu cadouri”,  spunea Antonia. Surioara vitregă a cântăreței seamănă foarte mult cu tatăl ei. 

6-7-v-15-col-sora-antonia.jpg

Alessia are acum 8 ani și e frumușică-foc

 

Loading...

Citește și

  • De sâmbăta trecută, bunicul Antoniei s-a mutat în azilul din Ghermăneşti, unde se află, de cinci ani, şi Zina Dumitrescu şi unde şi-a trăit ultimele zile şi Ion Columbeanu. Bărbatul a trecut prin mai multe probleme de sănătate, aşa că are nevoie de supraveghere permanentă.

  • Antonia (29 de ani) este una dintre cele mai frumoase artiste din România şi, deşi are trei copii, pare o adolescentă. Dar are şi ea micile secrete cu ajutorul cărora ţine timpul în loc: şi-a făcut abonament la sala de sport, ţine o dietă personalizată şi merge la medicul estetician, pentru tratamente revoluţionare. Ea ne-a vorbit despre ”Terapia Vampir”, la care apelează frecvent.