Ce mândreţe de băiat are Diana Matei! Fiul artistei a împlinit trei ani

familie.jpg

diana matei marian cleante aniversare fiu
Diana Matei şi Marian Cleante sunt părinţii lui Ianis Teodor
Foto: arhivă personală

Petrecere cu repetiţie în familia Dianei Matei! Solista i-a organizat de două ori ziua fiului ei Ianis Teodor. Băieţelul a primit un tort acasă, în familie, şi s-a bucurat mai apoi de invitaţii lui care i-au adus multe jucării la un loc de joacă, unde a fost din nou sărbătorit. Mama lui a fost mai emoţionată decât el.

Ce repede a trecut timpul pentru Diana Matei! Solista abia acum realizează în ce viteză s-au scurs primii trei ani din viaţa fiului ei. Zilele trecute, artista nu a ştiut cum să-şi mai surprindă copilul, a cărui aniversare a fost un adevărat prilej de bucurie. 

diana_matei_ianis.jpg

diana matei copil ianis
Diana Matei, emoţionată la aniversarea de trei ani a fiului ei
Foto: arhivă personală

"A fost o petrecere foarte frumoasă cu personaje din desene animate. Pentru că îi place să danseze, am adus un animator care i-a antrenat pe copii pe scenă. A primit o cameră cu maşinuţe, mai mici şi mai mari, lego şi haine. S-a bucurat foarte tare. Iniţial, l-am sărăbătorit acasă, pentru că în ziua aceea mami şi tati au cântat, dar a doua zi am fost la locul de joacă cu prietenii lui. Emoţiile m-au copleşit pur şi simplu", a povestit Diana Matei. 

Diana Matei are o relaţie cu Marian Cleante, cu care se iubeşte de 15 ani. Cei doi lucrează împreună de mai bine de un deceniu şi au fost în concerte cu taraful lor în toată lumea.  

Loading...

Citește și

  • diana matei taraf cleante concert

    Solista Diana Matei (33 de ani) a devenit weekendul trecut mămică şi este în culmea fericirii. Cântăreaţa şi-a anunţat apropiaţii că a născut un băieţel care deja a reuşit să o cucerească, aşa că este de înţeles de ce de acum înainte artista va fi mult mai preocupată de bebeluşul ei decât de toate celelalte activirăţi.

  • diana matei taraf cleante concert

    În vreme ce alte vedete se tem să vorbească despre sumele uriașe pe care le încasează, Diana Matei a recunoscut, în exclusivitate pentru Click!, că din cântat se poate câștiga regește. Solista care cântă împreună cu taraful Cleante muzică de petrecere le-a luat fața unor soliste mult mai populare, precum Andra sau Delia.

  • diana matei

    Au 12 ani de relaţie şi un bebe superb, dar ea încă mai aşteaptă inelul de logodnă. Vorbim de Diana Matei care şi-a întemeiat o familie frumoasă cu iubitul ei, Marian Cleante. Şi cum dragostea trece întotdeauna prin stomac, Diana i-a demonstrat lui Marian că are tot ce-i trebuie pentru a fi nevastă cu acte. Şi-a pus şorţul de bucătărie şi a gătit ceva delicios, doar-doar iubitul ei se va hotărî să o ducă mai repede la altar.

  • Vrea să arate perfect şi a acceptat să slăbească cu o dietă cel puţin ciudată. Solista Tarafului Cleante, Diana Matei, mănâncă cinci zile pe săptămână doar sushi! Pe lângă faptul că se răsfaţă cu asemenea delicii culinare, artista a constatat că a dat jos câteva kilograme care îi dădeau mari dureri de cap.