Ce mândre sunt de sânii mici! Au declarat război silicoanelor

12_3-col-elena-gheorghe.jpg

Elena Gheorghe - Solista ştie să fie şi elegantă, şi sexy. Iar silueta filiformă şi bustul mic o ajută să poarte orice ţinută
Fotografii: Arhivă personală

Într-o lume în care cu greu mai găseşti trupuri neatinse de bisturiu, există şi femei care se menţin naturale, aşa cum le-a lăsat Mama Natură. Mai mult, au şi satisfacţia că sunt “netunate”, dar şi bucuria că pot fi sexy cu fund mai puţin bombat sau purtând cupa A la sutien. Iată-le pe cele mai senzuale de la noi din showbiz.

Vă vine sau nu să credeţi, există şi persoane de sex masculin care preferă sânii mici, care încap perfect într-o palmă de bărbat, aşa cum ar spune poeţii. Dacă mai sunt şi fermi, obraznici şi perfect conturaţi, cu atât mai bine. Am făcut descrierea aceasta pentru a vă ajuta să vă imaginaţi mai bine dotările vedetelor noastre, sută la sută naturale, rara avis, într-o lume mondenă pestriţă, în care celebrităţile fac cozi la cabinetele chirurgilor esteticieni.

12_3-col-corina-bud.jpg

Corina Bud - Tricou transparent, sfârcuri la vedere. Acesta este modul prin care Corina Bud ne spune că îi place ce vede în oglindă

Celebră pentru bustul ei mic, pe care şi-l afişează ostentativ în tricouri transparente, este solista Corina Bud (38 de ani). “Am mai spus şi o repet răspicat, sunt foarte asumată în ceea ce spun. Îmi plac foarte mult sânii mei mici, nu îmi doresc sâni mari, nu îmi doresc silicoane. I-am avut mari după ce am născut şi am alăptat, dar nu mă simţeam bine, mă simţeam îngrozitor. Cred că dacă Dumnezeu te lasă într-un fel, ştie el de ce. Nu cred că nişte silicoane ne aduc fericirea, iar dacă aş avea sânii mari nu aş mai putea purta acele ţinute”, declara solista la Antena Stars.

O altă solistă super sexy, care are şi ea posterior bombat şi sâni naturali, este Alexandra Stan (29 de ani). Constănţeanca transmite sexualitate prin toţi porii, iar pagina ei de Instagram seamănă cu o revistă Playboy cu mii de poze, pentru fanii din toată lumea. 

12_22688821_2127838150777029_2527008120368838793_n.jpg

Alexandra Stan - Pozele Alexandrei Stan sunt ca un magnet pentru fani. Deşi are sâni mici, ea este foarte voluptuoasă

Alexandra este foarte certată cu sutienul, nu se fereşte să pozeze topless, iar fanii virtuali sunt absolut înnebuniţi după fotografiile ei îndrăzneţe.

La polul opus se află Elena Gheorghe (33 de ani), fată de preot, timidă şi familistă convinsă. Adică nu este adepta pozelor deocheate, dar şi ea face parte din gaşca fetelor cu sâni mici şi naturali. Rochiile vin ca turnate pe trupul ei filiform, iar talia perfectă, picioarele drepte şi subţiri şi părul superb, lung şi ondulat, sunt atuuri feminine pe care Elena mizează din plin. 

Ele sunt «reginele silicoanelor»

13_foto-4-2-col.jpg

Adelina Pestrițu

Spre deosebire de cele trei grații despre care v-am povestit în această pagină, există și vedete pentru care mărimea bustului contează. Și nu vorbim despre orice mărime, ci despre una XXL. În 2016, Adelina Pestrițu și-a pus implanturi de 6.000 de euro, la medicul Kasem Abu Bakr, pentru că slăbise 9 kg, iar sânii îi intraseră la apă.

12_foto-5-2-col.jpg

Cristina Spătar

În martie 2016, și Cristina Spătar s-a operat la medicul Vitalie Stan, imediat după divorțul de Alin Ionescu. A ales implanturi uriașe, de 485 ml.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1