Ce mamă frumoasă şi tânără are Catrinel Menghia!

catrinel_menghia_2.jpg

catrinel menghia venetia premiu revelatie actrita
Catrinel a radiat de fericire la Veneţia, fiind răsplătită cu un premiu pentru tinerele talente
Foto: Getty

Catrinel Menghia (32 de ani) este recunoscută pentru frumuseţea ei răpitoare şi la fel de interesantă este şi surioara ei mai mică, Lorena (29 de ani). Cele două şatene se pare că au cui să-i calce pe urme, căci mama lor este şi ea o femeie atrăgătoare. Lili Menghia a împlinit 51 de ani, motiv pentru fetele ei celebre să-i transmită urări calduroase şi buchete de flori.

A fost sărbătoare în familia Menghia. Catrinel şi Lorena şi-au sărbătorit mama în acest weekend, prilej pentru cei care erau curioşi să vadă cu cine seamănă cele două şatenă, să o cunoască acum şi pe mama lor. Lili a împlinit 51 de ani şi a născut primul copil, pe Catrinel, la doar 20 de ani.

mama_catrinel.jpg

mama catrinel menghia lili menghia 51 de ani
Catrinel Menghia şi mama ei, Lili
Foto: arhivă personală

Relaţia celor două este una specială, iar Catrinel în fiecare an o felicită din suflet pe cea care i-a dat viaţă. "La mulţi ani sănătoşi, mami!", a scris Catrinel la descrierea unei imagini în care apare alături de mama ei şi cu buchet uriaş de flori.   

catrinel_menghia_lorena_menghia.jpg

catrinel menghia lorena menghia
Lorena (29 de ani) și Catrinel Menghia (31 de ani)
foto: Arhiva Personală

Catrinel, Lorena și mama lor par mai degrabă surori împreună, nicidecum mamă și fiice.

 

Loading...
 
 

Citește și

  • V-ați întrebat cum arată femeia care a adus pe lume frumuseți precum Catrinel (31 de ani) și Lorena Menghia (29 de ani)? Ei bine, misterul a fost spulberat chiar de celebrul fotomodel, care s-a lăudat pe Instagram cu familia ei.

  • Are 45 de kilograme și ai spune că trăiește doar cu apă și aer. Iată că frumoasa Catrinel Menghia își permite să mănânce orice, însă are grijă să facă sport cât poate de mult. Îi place salata de spanac și mâncarea ca la mama acasă și, supriză, gătește!

  • catrinel menghia nunta logodnic italian

    Ce discretă a fost Catrinel Menghia cu viaţa ei amoroasă! Actriţa, care pe platourile de filmare se recomandă Catrinel Marlon, a început o relaţie la scurt timp după divorţul de fostul soţ, în 2011, dar a păstrat secretul trei ani când s-a decis că a venit momentul să le spună tuturor cât de mult îl iubeşte pe producătorul de film, Massimiliano di Lodovico. Acum deja, cei doi formează un cuplu de 6 ani.

  • catrinel marlon rochie eveniment

    Catrinel Menghia a fost coprezentatoarea unei gale regale la Monte Carlo, eveniment cu ştaif care a strâns sub acelaşi acoperiş nume sonore. Românca noastră a fost gazda unui ceremonii dată în cinstea gemenilor Prinţului Albert şi ai prinţesei Charlene, a căror zi de naştere a avut loc în urmă cu două zile, şatena atraăgând toate privirile când a urcat pe scenă.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1