În ce lux o răsfaţă Smiley pe Gina Pistol în vila de 300.000 de euro!

casaafara.jpg

casa Smiley, Cernica, Gina Pistol, amor secret, dormitor, arhitecti
Casa are gard de peste doi metri înălţime

Relaţia dintre Smiley şi Gina Pistol se consumă departe de ochii presei, în vila de 300.000 de euro pe care solistul o deţine în Cernica. Click! îţi arată imagini spectaculoase, din interior, făcute publice de arhitecţii care au muncit la design şi amenajări.

V-am anunţat deunăzi că povestea de iubire dintre Smiley (34 de ani) şi Gina Pistol (35 de ani) s-a înfiripat pe 31 martie, la concertul pe care Damian Drăghici l-a avut la Sala Palatului, iar acum vă prezentăm "cuibuşorul de nebunii" unde cei doi porumbei îşi spun cuvinte dulci. Şi nu numai. Prezentatoarea emisiunii ”Chefi la cuțite” , de la Antena1, nu locuieşte cu Smiley, dar îl vizitează destul de des şi se completează perfect: ea gătește, el face muzică.

Zoom
Livingul a fost transformat într-un adevărat cinematograf, cu ajutoul unui ecran de proiecții gigant
Fotografii: GraphGeeks.ro

După cum se știe, artistul locuiește într-o vilă în Cernica, Ilfov, pe care a amenajat-o cu ajutorul unei echipe formată din trei arhitecți şi un inginer constructor. Aceştia au transformat-o într-un loc din care nu ai mai pleca: fotolii imense, rafturi din lemn masiv, ferestre uriaşe, fără perdele, covoare de inspiraţie rustică, dar şi accesorii de efect, precum valize suprapuse şi un patefon. Un decor rebel, așa cum sunt și cei doi iubiți.

Zoom
Pereții, vopsiți în alb și bleu, dau interiorului un aer mediteranean

“Smiley ne-a dat libertate deplină. Ne-a indicat direcţia şi viziunea lui generală asupra spaţiului şi ne-am mai văzut doar la petrecerea de final. E singura experienţă de acest gen întâlnită de noi până acum, în care beneficiarul să-ţi acorde încredere totală, să înţeleagă că tu eşti expertul”, au declarat reprezentanţii studioului de arhitectură GraphGeeks, care au mărturisit că au avut nevoie de trei luni pentru a duce proiectul la bun sfârşit. Smiley a achiziţionat vila din Cernica, evaluată la 300.000 de euro, în anul 2011.

Zoom
Dintr-o casă monotonă, designerii au creat un spațiu de locuit al contrastelor

Zoom
Canapeaua din sufragerie a fost asortată cu piese de mobilier vintage

Gina Pistol se iubeste cu Smiley, amor secret, cum s-au cuplat Smiley si Gina Pistol, Vocea Romaniei, Damian Draghici, Arenele Romane, dezvaluiri vedeteZoom
Gina Pistol și Smiley formează cel mai interesant cuplu din showbiz
loading...

Citește și

  • Gina Pistol se iubeste cu Smiley, amor secret, cum s-au cuplat Smiley si Gina Pistol, Vocea Romaniei, Damian Draghici, Arenele Romane, dezvaluiri vedete

    Incredibil, dar adevărat! Par diferiți din toate punctele de vedere, dar așa cum se știe, contrariile se atrag, iar Gina Pistol și Smiley confirmă acest fapt. După relația cu Laura Cosoi, Smiley a preferat să nu se mai afișeze oficial cu nici o femeie, pentru a nu le supăra pe fane, dar asta n-a însemnat că a dormit singur-singurel, atâta amar de vreme. Click! a aflat că juratul de la “Vocea României” se iubește cu Gina Pistol de 7 luni.