În ce ipostază a fost surprinsă Bianca Drăgușanu pe plajă, alături de iubitul ei

bianca_dragusanu_alex.jpg

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au fost surpinți într-o ipostază destul de intimă pe rețelele de socializare
Foto Instagram

Bianca Drăgușanu pare să fie foarte fericită acum, alături de noul ei iubit cu care se înțelege de minune, iar acest lucru se poate observa cu ușurință chiar din poze. Bianca și Alex s-au fotografiat într-o ipostază foarte senzuală, pe plajă.

Fosta prezentatoare tv a publicat o fotografie pe rețelele de socializare, într-o ipostază destul de intimă alături de Alex Bodi, actualul ei iubit. Cei doi și-au planificat o vacanță în Dubai, unde se bucură la maximum de momentele petrecute alătur de iubitul ei, Alex.

bianca2.jpg

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au fost surprinși îmbățișați pe rețelele de socializare
Foto Instagram

Deși Bianca nu oferă prea multe detalii legate de noua ei cucerire, având în vedere că cei doi parteneri sunt fotografiați adesea împreună, și aleg să se afișeze la fel și la evenimente, se poate spune că ce doi au acum parte de o relație foarte serioasă.

„Nu poate să spună (Bianca n.r) că este într-o relaţie cu Alex. Se înţeleg bine, dar cam atât. O să vadă când va reveni, dacă poate fi vorba despre o poveste de dragoste sau rămân doar amici, aşa cum au şi pornit de altfel", povesteau surse din anturajul Biancăi, în urmă cu ceva vreme, pentru Click!.

Loading...

Citește și

  • Deși în presă relația lor părea a fi una cu „năbădăi”, se pare că, totuși, lucrurile sunt roz pentru Bianca Drăgușanu și Alex Bodi. După ce s-a tot vehiculat că s-au despărțit, împăcat și iar despărțit, partenerii se afișează în continuare împreună, nestigheriți. Fotoreporterii Click! i-au surprins pe aceștia în mall, în timp ce Bianca se delecta cu o plăcere culinară „interzisă” celor ce țin la siluetă.

  • bianca dragusanu alex bodi

    Petrecere până în zorii zilei cu 250 de invitaţi pentru Bianca Drăguşanu şi iubitul ei, Alex Bodi. Cei doi au creştinat, sâmbătă, o fetiţă, blondina fiind pentru prima dată naşă de botez. Cum rolul a fost unul foarte important, vedeta s-a pregătit aşa cum trebuie pentru a marca momentul. A schimbat nu mai puţin de patru ţinute, din materiale preţioase, care au costat-o o avere.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1