Ce intervenţii estetice are iubita lui Luis Lazarus. Nu îşi face tratamente cu ace

lazarus_si_andreea.jpg

luis lazarus andreea lazar
Luis Lazarus şi Andreea Lazăr
Foto: arhivă personală

Chiar dacă la modă sunt injecţiile cu botox, acid hialuronic şi peelingul chimic, nu toată lumea are recomandare pentru aceste proceduri. Andreea Lazăr, iubita lui Luis Lazarus, a descoperit o metodă mai blândă pentru ca tenul ei să rămână proaspăt pentru mai mult timp. Bruneta a încercat un tratament estetic nou fără ace, care să o scape de ridurile fine şi să-i pregătească pielea pentru sezonul de iarnă.

Vedetele de la noi sunt într-o permanentă căutare a perfecţiunii şi a unor tratamente care să le menţină tenul luminos şi tânăr. Solista Andreea Lazăr, iubita lui Lazarus, se numărăr printre ele. Deşi cântăreaţa are doar 30 de ani, este preocupată de scape de ridurile fine, excesul de sebum şi de porii dilataţi ai tenului, de aceea s-a supus recent unei proceduri minim invazive, fără ace şi fără o lungă recuperare. Este vorba despre un peeling soft, aşa cum îi spune şi numele fiind varianta mai blândă a peelingului chimic (n.r. exfolierea epidermei), tehnică pentru care în mod normal este nevoie de o perioadă de recuperare de o săptămână. 

andreea_lazar-madalina_brandusescu.jpg

andreea lazar madalina brandusescu
Andreea Loulou a vizitat-o la clinică pe prietena ei Mădălina Brânduşescu
Foto: arhivă personală
  

Peelingul soluţionează problema ridurilor fine de expresie de sub ochi şi din zona gurii, petele cauzate de expunerea excesivă la soare, îmbătrânire sau factori ereditari. Procedura este potrivită tenurilor care suferă de acnee sau care au rămas cu cicatrici în urmă acestora, diminuează pistruii şi intensitatea petelor solare, dar şi a celor pigmentare. Varianta mai simplă, fără ace şi perioadă de recuperare care să-i permită machiajul imediat, a fost aleasă de Andreea Loulou, ca procedură preventivă pentru sezonul de iarnă. Ea repetă tratamentul la un interval de 3- 4 săptămâni pentru a se asigura că tenul este revitalizat.  

 

 

Citeşte şi:

Iubita lui Luiz Lazarus, cu burtica și sânii la înaintare pe o plajă din Mamaia

Iubita lui Luis Lazarus, din ce în ce mai sexy! Ce rochii provocatoare poartă bruneta

 

 

Loading...

Citește și