Ce îl nemulțumește pe Dinu Maxer la soția lui. Sacrificiile pe care le face Deea

deea_si_dinu_maxer.jpg

Ce i-a reproșat Dinu Maxer soției lui. Deea s-a conformat imediat
Foto: Instagram

Deea Maxer se bucură de o vacanță prelungită la mare, pe litoralul românesc, acolo unde împreună cu soțul ei și băiețelul lor îi încântă pe turiștii prezenți, cu concerte și show-uri de dans. Invitată în cadrul unei emisiuni realizate Deea a mărturisit faptul că de ceva vreme a decis să țină o dietă destul de strictă, din cauza faptului că fiind la mare și afișându-se mereu în costum de baie, Dinu, soțul ei, i-a reproșat că s-a îngrășat. De asemenea, vedeta a susținut că a primit și câteva mesaje venite din partea admiratorilor ei, care o întrebau dacă nu cumva este însărcinată.

Astfel, după bănuielile nefondate ale fanilor ei, care nu puteau decât să sugereze faptul că s-a îngrășat, și după reproșurile lui Dinu, care o ironiza spunându-i că s-a „pufoșit”, Deea a decis să se apuce să dea jos kilogramele nedorite. În cadru emisiunii „Star Matinal e pe Val”, aceasta a dezvăluit rețeta secretă care a ajutat-o să slăbească câteva kilograme într-un timp record. Deea Maxer și-a schimbat radical regimul alimentar și așteaptă nerăbdătoare rezultatele, care vin greu dar sigur, după multe zile de „chin”, în care vedeta a mărturisit că nu mănâncă mare lucru. 

deea_maxer.jpg

Deea Maxer a slăbit 6 kilograme, după ce Dinu i-a reproșat că s-a „pufoșit”
Foto: Instagram

Iată dieta care a ajutat-o pe Deea să scape de kilogramele în plus pe care le-a acumulat! „Am slăbit 6 kilograme. Nu mănânc decât un shake proteic cu lapte de migdale dimineața. Prânzul constă într-o supă și o salată și pepene seara, dacă mai apuc și dansez în fiecare seară. Am vrut să slăbesc, pentru că am un soț care îmi spunea că m-am pufoșit, ăsta era reproșul lui. Am primit și întrebări de la fani dacă sunt însărcinată. Am încercat să îmi ascund vergeturile de pe burtă în timpul show-urilor, dar am zis că nu e cazul, pentru că toată lumea știe că sunt mămică”, a declarat Deea Maxer, pentru sursa anterior menționată. Familia Maxer se va bucura de soare și de nisip în continuare, anunțându-și plecarea spre casă abia în luna septembrie. Cei trei se află la mare încă din luna iunie. 

maxer_familie.jpg

Familia Maxer va sta la mare până în luna septembrie
Foto: Instagram

 

 

Loading...

Citește și

  • Dinu și Deea Maxer urmează să aniverseze în curând 10 ani de căsnicie. Cei doi se află la mare, împreună cu Andreas, băiețelul pe care îl au împreună. Cum artiștii se pregătesc să sărbătorească acest eveniment cu totul special, Dinu i-a pregătit soției sale, în avans, o adevărată surpriză! Deea a primit, astfel, un cadou, pe cât de impresionant, tot pe atât de util, de care se va bucura mult timp de acum în colo.

  • S-a dat startul la sezonul estival, aşa că mai mulţi artişti îşi pregătesc bagajele pentru Litoral, unde au prins contracte bănoase în diverse localuri şi staţiuni. Anul acesta, Dinu (42 de ani) şi soţia lui, Deea Maxer (28 de ani), au agenda plină, timp de două luni. Îl vor lua cu ei şi pe micuţul Andreas, care şi-a pregătit un program artistic cu care îi va încânta pe fani.