Ce gospodină e Gabriela Cristea! Reţeta ei simplă de murături

gabriela_cristea.jpg

gabrieal cristea
Gabriela Cristea este vedeta postului de televiziune Kanal D
Foto: arhivă personală

Gospodinile au treabă multă în această perioadă şi s-au apucat să umple cămara pentru iarnă! Gabriela Cristea se numără şi ea printre doamnele care preferă să pună murături acasă şi anul acesta a făcut-o din nou. Vedeta Kanal D are o reţetă specială şi uşoară pe care pariază în fiecare an pentru un gust deosebit.

Gabriela Cristea a pus murături asortate. Vedeta tv pregăteşte în fiecare an borcane pe care le deschide de Sfântul Nicolae ( 6 decembrie) şi le împarte cu prietenii la mesele festive pe care le organizează la ea acasă. Sâmbătă a fost una dintre zilele în care bruneta s-a dedicat unor astfel de activităţi. Prezentatoarea a pus muraturi, iar soțul ei a surprins-o chiar în timpul acțiunii. Tavi Clonda a fotografiat-o în bucătărie și a făcut imaginea publică pe contul lui de socializare.

gabriela_muraturi.jpg

gabriela cristea muraturi gospodina
Gabriela Cristea, surprinsă în bucătărie printre borcanele cu murături
foto: arhiva personală

”Am cea mai harnică soție. Sezonul murăturilor”, a scris el la descrierea imaginii în care vedeta tv toarnă saramura peste legumele proaspete.

Reţeta de murături a Gabrielei Cristea

Acesta nu este primul an în care Gabriela Cristea stă la bucătărie pentru a pregăti murături. În trecut, vedeta a împărtăşit reşeta pe care o foloseşte deja de ceva timp şi care pentru ea este cea mai bună. 

“Reţeta mea e simplă: la un litru de apă, pun o lingură de sare pentru murături şi las să fiarbă apa 10 minute după ce a dat în clocot. Secretul este cât mai mult hrean. Am adăugat şi busuioc uscat după o reţeta din Moldova. În rest, pun cam tot ce îmi face cu ochiul în piaţă: castraveţi, gogonele, varză albă (cea roşie schimbă culoarea murăturilor şi nu îmi place), conopidă, morcov, ţelină, gutuie, dovlecei micuţi etc. nu uitaţi de usturoi, boabele de muştar şi piper, iar la final beţele de mărar pentru savoare. Aştept cu drag ziua de Sfântul Nicolae când deschid primul borcan cu murături”, povestea vedeta Kanal D în trecut.  

Loading...

Citește și