Ce frumos e băiețelul lui Damian Drăghici! Micuțul a împlinit un an, iar celebrul lui tată, 50

damian-draghici-cristina-stroe.jpg

damian draghici
Damian Drăghici și logodnica lui, Cristina Stroe
foto: arhivă personală

La cei 50 de ani pe care i-a împlinit pe 31 martie, Damian Drăghici se poate considera un bărbat norocos atât în plan personal, cât și profesional. Are o carieră muzicală pe val și se bucură de o familie superbă.

Cristina Stroe, logodnica sa cu 23 de ani mai tânără, a născut pe 4 martie 2019 un băiețel superb, pe care l-au botezat Andrei. Iată că luna martie e dedicată aniversărilor, pentru că la început a fost sărbătorit juniorul, iar la final, seniorul. Micuțul este și el pasionat de muzică, iar atunci când își aude părinții cântând este extrem de atent și se bucură.

fiu-damian-draghici.jpg

Fiul lui Damian Drăghici a împlinit un anișor pe 4 martie
foto: arhivă personală

Zilele trecute, pentru a-și face șederea în casă mai ușoară, Damian Drăghici a ieșit pe balcon și a cântat la nai cateva piese celebre. Momentul a devenit viral pe Internet, iar vecinii lui Damian au fost cei mai bucuroși de această surpriză.

damian-draghici-fiu.jpg

damian draghici
Andrei, fiul lui Damian Drăghici și al Cristinei Stroe, un băiețel adorabil
foto: arhivă personală

Artistul a primit pe Facebook și un mesaj emoționant de șa logodnica sa. “La mulți ani, Buki! Aș putea să scriu un roman despre tine, despre noi, despre ce suflet bun ai și cât de humble ești, despre cât de norocoși suntem eu si Andrei Yeshua să te avem în viețile noastre. Îi mulțumim lui Dumnezeu că ești sănătos și nu îmi doresc nimic mai mult pentru tine decât să fii sănătos încă 100 de ani de acum inainte. Mulțumim că ești!”

Citește și:

FOTO Damian Drăghici, slab ca trestia de când e vegan! Artistul, greu de recunoscut!

Damian Drăghici și-a cerut iubita de soție în direct, la tv. Reacția neașteptată a Cristinei

 

Loading...

Citește și