Ce frumoasă s-a făcut fetița Biancăi Drăgușanu! Seamănă leit cu tatăl ei

14_2-col-bianca-victor.jpg

Bianca Drăgușanu și Victor Slav sunt părinții unei fetițe de un an și jumătate
foto: Kanal D

Lucrurile devin din ce în ce mai clare în familia Biancăi Drăgușanu. Sofia, fetița de un an și jumătate a vedetei se dovedește pe zi ce trece o copie fidelă a tatălui ei. Cel puțin, în ceea ce privește trăsăturile fizice. Cele mai recente imagini făcute publice de Bianca dovedesc din plin acest lucru.

Bianca Drăgușanu (36 de ani) s-a lăudat pe contul personal de Facebook cu cele mai dragi persoane din viața ei, Sofia și Victor. Vedeta a postat câteva imagini cu cei doi, iar prietenii ei virtuali au tras concluzia că puștoaica seamănă leit cu tatăl ei. Mai mult, câțiva i-au sugerat să mai facă un copil, care să moștenească și trăsăturile ei frumoase, în special ochii albaștri.

bianca_dragusanu_fetita.jpg

bianca dragusanu
Victor Slav și Sofia seamănă ca două picături de apă
foto: arhiva personală/Facebook

”Bianca, trebuie să mai faci un bebe să moștenească și frumusețea ta, mai ales ochii tăi albaștri.”
”Ce frumoși sunt! Prințesă mică, cât e de dulce! Seamănă cu tati.”
”Ce fetiță frumoasă aveți! Să știți că părinții de fete sunt cei mai fericiți.”
”Trasă la indigou! Seamănă cu tati.”
”Se vede că e fata lui tata!”, i-au scris Biancăi prietenii ei virtuali.
Bianca Drăgușanu a devenit pentru prima oară mamă în septembrie 2016, după ce s-a împăcat cu Victor Slav, cel care i-a fost soț pentru numai câteva luni în 2013-2014.
Loading...

Citește și

  • bianca dragusanu gabriela cristea te vreau langa mine

    Se adânceşte misterul în jurul emisiunii "Te vreau lângă mine" de la Kanal d şi creşte presiunea între rivalele Gabriela Cristea şi Bianca Drăguşanu. În timp ce brunetei îi expiră concediul într-o săptămână şi ar vrea să revină pe post, blonda are un contract ferm, semnat pe durata a 12 luni, început în septembrie 2017. În aceste condiţii, pe holurile trustului patronat de turci se tot discută care va fi soarta emisiunii, pe mâinile cui va rămâne, şi de ce balanţa ar înclina către actuala prezentatoare a showului matrimonial.

  • bianca dragusanu zi de nastere 36 de ani

    E forfotă mare acasă la Bianca Drăguşanu! Prezentatoarea emisiunii "Te vreau lângă mine" de la Kanal d împlineşte marţi (6 martie) 36 de ani şi va avea nu una, ci două zile în care va primi felicitări şi cadouri. Ea a ales să sărbătorească alături de colegii, dar şi la club, la finele săptămânii.