Ce frumoasă a fost Francisca la cununia civilă!

francisca_dulceanu.jpg

francisca cununie
Francisca s-a căsătorit civil la Botoșani
foto: arhiva personală

Francisca și iubitul ei, luptătorul MMA, Bogdan Lățescu au spus un "da" hotărât în fața ofițerului Stării Civile. Cei doi și-au unit destinele zilele trecute într-o ceremonie de basm care a avut loc la un conac din Botoșani, orașul natal al artistei. La petrecere au chefuit până în zori, 130 de invitați, rude și prieteni ai celor doi miri.

Știa Francisca de ce își caută rochie de mireasă. Cântăreața a făcut un prim pas spre întemierea unei familii alături de iubitul ei Bogdan după 6 ani de relație. Cei doi au devenit soț și soție, zilele trecute, la Botoșani, unde și-au chemat apropiații la o petrecere în aer liber.

cununie_2.jpg

francisca cununie
Francisca și Bogdan au fost extrem de emoționați
foto: arhiva personală

Mireasa a purtat o rochie roz pudrat cu decolteu și trenă, despicată pe o parte, iar mirele cămașă albă, pantaloni gri și sacou bleu ciel. Emoționați, cei doi au pus singuri la punct toate detaliile ceremoniei.

fancisca cununie civila conac botosani

"A ieșit totul peste așteptările noastre. În ultimele zile din cauza emoțiilor și a faptul că nu reușisem să terminăm tot ce aveam de făcut am dormit doar 3-4 ore pe noapte. A fost foarte emoționant când m-a condus tata spre ofițerul Stării Civile. Și el, și eu aveam lacrimi în ochi. Petrecerea a avut loc la un conac în afara orașului, într-o zonă împădurită, unde lumea s-a distrat pe cinste, iar vremea a ținut cu noi, într-o săptămână plină de furtuni", a povestit Francisca.

Cântăreața și soțul ei, luptătorul MMA, Bogdan Lățescu se pregtesc acum pentru nunta din toama anului viitor, la care vor chema 500 de invitați. 

 

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1