În ce filme au mai jucat actorii din Las Fierbinți

las_fierbinti.jpg

in ce filme au mai jucat actorii din las fierbinti
În ce filme au mai jucat actorii din Las Fierbinți
foto: PRO Tv

Serialul Las Fierbinți, de la PRO Tv, este de ani buni lider de audiență joi seara. Nu e de mirare așadar că actorii care îi interpretează pe celebrii Celentano, Vasile, Dalida sau Firicel sunt confundați pe stradă cu personajele lor. Nu puțini sunt cei care vor să facă poze cu ”domnul Celentano”, de exemplu. Însă actorii din serial sunt vedete și pe marele ecran. Iată în ce filme au mai jucat actorii din Las Fierbinți.

Actorii din Las Fierbinți și-au legat numele și de cele mai în vogă filme artistice ale ultimilor ani. Dar cum televiziunea aduce mai multă popularitate decât scena de teatru sau marele ecran, Adrian Văncică, Mirela Oprișor sau Gheorghe Ifrim sunt cunoscuți mai degrabă ca bețivul Celentano, fata de casă Aspirina sau primarul Vasile. Cei care vor să afle în ce filme au mai jucat actorii din Las Fierbinți trebuie să știe că lista e generoasă.

Adrian Văncică, interpretul bețivului Celentano, poet, artist, psiholog, înțelept și sfătuitor, se regăsește pe afișul unora dintre cele mai de succes lungmetraje ale ultimilor ani. Văncică a fost Iordache, în Boogie, filmul care spune povestea unor prieteni din liceu, care se revăd după mai mulți ani într-o escapadă la 1 Mai. A mai fost sergentul Pană în Hârtia va fi albastră, filmul despre Revoluția din 1989 semnat de Radu Muntean,  Fildeș Croitoru în comedia neagră Visul lui Adalbert, prietenul lui Paul Hanganu în Marți, după Crăciun, al lui Radu Muntean, prima dramă domestică de succes a noului val de regizori români. Văncică joacă și în cel mai recent film al lui Radu Muntean, Un etaj mai jos.

celentano.jpg

in ce filme au mai jucat actorii din las fierbinti
În ce filme au mai jucat actorii din Las Fierbinți. Adrian Văncică este Celentano
foto: PRO Tv

 

Constantin Diță, adică Giani, consilierul celui mai celebru primar ialomițean din serialul Las Fierbinți, a debutat în film în scurtmetrajul Pe aripile vântului, regizat de Corneliu Porumboiu. A jucat mai apoi și în lungmetrajul aceluiași regizor Polițist, adjectiv, dar și în Hârtia va fi albastră, al lui Radu Muntean, Restul e tăcere, al lui Nae Caranfil, sau California Dreamin’, al regetatului Cristian Nemescu.

giani.jpg

in ce filme au mai jucat actorii din las fierbinti
În ce filme au mai jucat actorii din Las Fierbinți. Constantin Diță este Giani
foto: PRO Tv

 

În ce filme au mai jucat actorii din Las Fierbinți. Dalida și Aspirina, în pelicule premiate

Dacă încercați să aflați în ce filme au mai jucat actorii din Las Fierbinți, veți descoperi în dreptul actriței Mirela Oprișor, Aspirina din serial, un premiu la Festivalul de Film de la Sarajevo pentru interpretarea din drama lui Radu Muntean Marți, după Crăciun. În film, este soția lui Paul Hanganu, interpretat de soțul actriței din viața reală, Mimi Brănescu, de altfel și scenaristul serialului Las Fierbinți. Mirela Oprișor a mai fost soția lui Petrică din Acasă la tata, transpunerea pe marele ecran a unei piese de teatru de succes, dar și Dorina din Hârtia va fi albastră.

aspirina.jpg

in ce filme au mai jucat actorii din las fierbinti
În ce filme au mai jucat actorii din Las Fierbinți. Mirela Oprișor este Aspirina
foto: PRO Tv

 

Ecaterina Țugulea, interpreta celei mai bune priete a primarului Vasile, Dalida, a fost sora șefă în După dealuri, al lui Cristian Mungiu, un film foarte apreciat la Festivalul de Film de la Cannes, ediția din 2012, unde a fost premiat pentru rolurile principale feminine, dar și pentru scenariu.

dalida.jpg

in ce filme au mai jucat actorii din las fierbinti
În ce filme au mai jucat actorii din Las Fierbinți. Ecaterina Țugulea este Dalida
foto: PRO Tv

 

În ce filme au mai jucat actorii din Las Fierbinți. Primarul Vasile, în succesele ultimilor ani

Gheorghe Ifrim, interpretul primarului Vasile, a apărut în multe din filmele de succes ale ultimilor ani. A jucat în Terminus paradis, al lui Lucian Pintilie, a fost secretarul Leon în Restul e tăcere, al lui Nae Caranfil, domnul Dragnea în Aurora lui Cristi Puiu, sau ambulanțierul în După dealuri, filmul multipremiat al lui Cristian Mungiu.

giani_vasile.jpg

in ce filme au mai jucat actorii din las fierbinti
În ce filme au mai jucat actorii din Las Fierbinți. Gheorghe Ifrim este primarul Vasile
foto: PRO Tv

 

Toma Cuzin, familistul convins Firicel din Las Fierbinți, a fost în viața reală, pe rând, miner, dansator, agent imobiliar și bucătar. Acum e actor. Dacă vă întrebați în ce filme au mai jucat actorii din Las Fierbinți, pe Toma Cuzin îl puteți găsi în distribuția lungmetrajelor Despre oameni și melci, al lui Tudor Giurgiu, Domnișoara Christina, al lui Alexandru Maftei, sau Aferim, al lui Radu Jude.

firicel.jpg

in ce filme au mai jucat actorii din las fierbinti
În ce filme au mai jucat actorii din Las Fierbinți. Toma Cuzin este Firicel
foto: PRO Tv
Loading...
 
 

Citește și

  • “Las Fierbinţi” (PRO TV), cel mai vizionat serial românesc, n-ar fi atât de spumos fără carismaticul Celentano, interpretat de actorul Adrian Văncică (38 de ani). Culmea, dacă în serial e beţivul satului, frate de cruce cu paharul şi prieten bun cu sticla, în viaţa reală Adrian nu pune gura pe alcool. Practic, nu are nimic în comun cu turmentatul zidar Celentano.

  • vocea romaniei

    Dorel din ''Las Fierbinţi'' a făcut senzaţie vineri seară (2 octombrie), pe scena de la ''Vocea României''. A impresionat antrenorii, aceştia nereuşind să îl recunoască pe actor după voce, ţinând cont că au avut loc audiţiile pe nevăzute.

Additional uncaught exception thrown while handling exception.

Original

Error: Call to undefined function module_list() in bootstrap_invoke_all() (line 1356 of /var/www/admin.click.ro/includes/bootstrap.inc).

Additional

RedisException: read error on connection to 172.17.0.1:6379 in Redis->auth() (line 18 of /var/www/admin.click.ro/sites/all/modules/contrib/redis/lib/Redis/Client/PhpRedis.php).


ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1