Ce fetiţă drăgălaşă au Marius Moga şi Bianca Lăpuşte!

b112-13-vedetete-2-col-moga.jpg

Bianca și Marius au devenit părinți în octombrie 2015
Citeste tot despre: 

De când cu mania reţelelor sociale, fanii pot să urmărească în timp real fiecare pas al vedetelor preferate.

De exemplu, Alexandra Stan (27 de ani) a avut câteva zile pline, căci a fost în Bucureşti pentru concertul din 9 mai, de ziua Europei, apoi a trecut şi pe la studioul lui Marius Moga (35 de ani).

„Micul Mozart” era la muncă, în fața calculatorului, alături de micuţa Maria, fiica lui şi a Biancăi Lăpuşte (23 de ani). Alexandra Stan nu a ratat ocazia să facă un filmuleţ cu micuţa de un an şi jumătate, pe care l-a publicat pe Instagram.

b218-vedete-fiica-moga.jpg

Micuța Maria e atrasă de pianul tatălui

 

În clipul video se vede cum fetița, care e creaţă precum tatăl său, se învârte prin studioul de înregistrări şi apasă pe clapele pianului, semn că de acum iubeşte muzica, aşa cum ne-a declarat şi Marius într-un interviu recent. Astfel că, deşi Bianca şi Moga au ţinut secret chipul fiicei lor, Alexandra i-a cam dat de gol.

somproduct.ro%20

Loading...

Citește și

  • marius moga artisti internationali

    După ce în trecut Marius Moga a colaborat cu cei din trupa Maroon 5, de ceva timp şi-a reluat colaborările cu artişti internaţionali cu care a lucrat la piese noi. Click! îţi spune mai multe despre proiectele juratului de la „Vocea României”.

  • Marius Moga (34 de ani) şi Bianca Lăpuşte (23 de ani) şi-au botezat fetiţa, pe micuţa Maria, în vârstă de aproape un an. Slujba a avut loc duminica trecută, în Alba Iulia, oraşul natal al compozitorului.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1