Ce fericită şi schimbată e Alina Vidican!

alina.jpg

25 decembrie 2016: Alina Borcea, înfloritoare în America alături de copii și de fratele ei. ”Formele” ei noi sunt absolut răvășitoare

Au sperat până în ultima clipă că vor putea să-l vadă pe cel mai important bărbat din viaţa lor. N-a fost să fie aşa.

Prima soţie a lui Cristi Borcea şi actuala iubită a acestuia s-au resemnat şi şi-au văzut „de treabă”. În schimb, din America, a doua soţie a dinamovistului a şocat pe toată lumea.

alina1.jpg

Martie 2016: Fosta soție a lui Cristi Borcea era mult mai slabă, trasă la față și tristă

Nu se pomenea Crăciun sau Revelion fără ca familia lui Cristi Borcea (46 de ani) să se lăfăie în staţiuni de milionari, să se bucure de cadouri scumpe şi să se răsfeţe cu mâncăruri sofisticate! În ultimii ani, Sărbătorile sunt gri, deoarece capul familiei se află la închisoare, unde îşi ispăşeşte pedeapsa de şase ani primită în ”Dosarul Transferurilor”.  Dacă Mihaela Borcea şi Valentina Pelinel sunt tulburate de lipsa lui Borcea, nu acelaşi lucru se poate spune despre a doua soţie a lui Cristi.

Alina Borcea, femeia cu care fostul şef dinamovist a încheiat „socotelile” în urmă cu aproape două luni, este relaxată şi fericită în America. În plus, toţi apropiaţii ei au observat că a suferit şi câteva transformări din punct de vedere fizic: fund substanţial mai bombat, sâni măriţi cu implanturi de silicon, chiar şi câteva „corecţii” la nivelul feţei. ”Se simte foarte bine, a înflorit din punct de vedere fizic. Acum, după divorţ, se poate gândi în sfârşit numai la ea şi la cei doi copii”, au povestit, pentru Click!, apropiaţi ai Alinei. Tânăra a petrecut de Crăciun, în locuinţa de la Miami a lui Cristi Borcea, alături de fratele ei şi de familia acestuia. De altfel, după divorţ, Alina a decis să se întoarcă în SUA împreună cu George Alexandru (4 ani) şi Gloria (1,5 ani), cei doi copii pe care îi are cu Cristi Borcea şi pentru care acesta va plăti circa 10.000 de euro pe lună pensie de întreţinere.

Mihaela Borcea: «I-am gătit degeaba mâncarea preferată»

mihaela-borcea.jpg

Mihaela Borcea, alături de cei trei copii ai ei

Prima soţie, Mihaela (46 de ani), a gătit cu mânuţele sale bunătăţile specifice, iar cadourile pentru Patrick şi gemenii Angelo şi Melissa le-a pus direct sub brad. ”A fost un Crăciun trist pentru copiii mei, le este dor de tatăl lor. Din păcate, nu am mai putut să-l vizităm pe Cristi, am vorbit doar la telefon, de Crăciun. Mi-a spus cum se simte. Se află încă la spital, face recuperare. Ne dorim să fie sănătos şi să vină mai repede acasă. Ne e greu. În alţi ani, venea Moşul direct, însă în ultima perioadă, punem cadourile sub brad.  Dulciuri, hăinuţe”, a declarat Mihaela Borcea pentru Click! A gătit sarmalele preferate de Cristi, însă a constatat că le-a făcut degeaba, pentru că i-a fost interzisă vizita în spital. ”Am făcut cam tot ce se pregăteşte de Crăciun, chiar dacă am fost răcită: sarmale, piftie, salată de boeuf, cozonaci, prăjituri, plăcinte, tobă, lebăr. Sarmalele le-am făcut după o reţetă personală. Dintr-un amestec din carne de porc mistreţ, pui şi viţel. Carnea de mistreţ o primesc direct de la finul meu, care este vânător. Sarmalele sunt mai gustoase şi mai sănătoase pentru că nu au atâta grăsime. La cozonaci am fost ajutată de cineva, nu am mai avut timp să-i frământ. Ne plac cu multă cremă, cu nucă şi stafide. Am gătit pentru noi, încă nu ştiu când vom ajunge la Cristi”, ne-a spus doamna Borcea, cu tristeţe în glas. 

Pelinel s-a mutat în vila din Pipera

Pentru Valentina Pelinel, viitoarea doamnă Borcea, şi fiul ei Milan, acesta este primul Crăciun fără ”tati”. A fost trist, însă vedeta şi-a făcut de lucru, ca să uite. S-a mutat deja în vila din Pipera, cu micuţul Milan, şi a stat acasă de Crăciun. ”Valentina s-a mutat deja în Pipera. A fost un Crăciun minunat, alături de fiul ei, Milan. De Crăciun i-au simţit lipsa lui Cristi, mai ales că a fost şi onomastica lui, şi a sărbătorit cu tort. Aşteaptă cu nerăbdare să meargă să-l vadă”, ne-a spus o amică din preajma vedetei.

Marea supărare a Valentinei este faptul că nu poate să-şi boteze băieţelul. Ea speră ca Borcea să primească măcar câteva ore de libertatea pentru a-l creştina pe fiul său. ”Până acum n-am reuşit să primim nici măcar 24 ore ca să-l botezăm pe Milan, dar rămân optimistă cum mă ştiţi şi sper, totuşi, să se întâmple o minune şi să vină acasă cât mai repede”, a povestit Pelinel, pentru România TV.

 

Loading...