Ce fericită este Andreea Marin la plimbare, cu fiica şi iubitul tinerel

2-3-bd-1.jpg

Micuţa Violeta, Andreea Marin şi Adrian Brâncoveanu, ieşind de la o piesă pe care au vizionat-o la Teatrul Nottara

Viaţa se scuge frumos pentru două dintre cele mai mediatizate vedete de la noi. Andreea Marin şi Ştefan Bănică au divorţat acum 5 ani, însă în prezent au familii perfecte alături de parteneri mult mai tineri. În plus, atât iubitul “Zânei”, cât şi soţia lui Ştefan, au reuşit să o cucerească pe micuţa Violeta. Fotoreporterii Click! au surprins primele poze cu familia completă a Andreei.

Poze de colecţie surprinse vineri seara, în jurul orei 21.00, de fotoreporterii Click! Andreea Marin (43 de ani), îmbrăcată foarte elegant şi feminin, iubitul ei, Adrian Brâncoveanu (33 de ani), consulul României la Tropoli (Libia), şi el la patru ace, se plimbau împreună cu micuţa Violeta (10 ani), fiica Andreei din mariajul cu Ştefan Bănică.
Este pentru prima dată când apar împreună în această formulă, ştiută fiind discreţia Andreei când e vorba de viaţa ei privată. Cei trei plecau de la Teatrul Nottara, acolo unde de la ora 18.00 a avut loc seara de gală a Festivalului Internaţional de Teatru - FEST(in) pe Bulevard.

2-3-bd-2.jpg

S-au bucurat de o seară liniştită, alături de câţiva prieteni

“Zâna” a postat şi pe reţelele sociale o fotografie din interior, cu bufetul aranjat pentru oasepţi şi la care s-au servit tartine cu icre, pe care ea le promovează în mai mult spoturi publicitare. De remarcat ce bine le stă împreună, cât de galant este consulul cu iubita, căci a cărat el toate plasele şi pungile cu cadouri, cât de bine se simte Violeta în compania bărbatului pe care mama ei îl iubeşte, dar şi cât de mare a crescut fetiţa, fiind foarte aproape să-şi ajungă mama la înălţime.

2-3-bd-3.jpg

Andreea zâmbeşte, fericită, în timpul discuţiei cu iubitul ei

Dar aceeaşi armonie o găsim şi în familia lui Ştefan Bănică (50 de ani), solistul fiind liniştit de când s-a căsătorit, în septembre 2017, cu tinerica sexy Lavinia Pârva (33 de ani). Discretă şi dedicată familiei, solista a cucerit rapid două redute importante: pe doamna Sanda Liteanu, mama lui Ştefan, dar şi pe micuţa Violeta. “Soacra” şi “nora” fac o echipă excelentă, iar Click! le-a surprins de nenumărate ori la cumpărături. Tabloul de familie a fost însă completat şi de Violeta, care pare că se simte excelent în compania Laviniei.

2-3-bd-4.jpg

Violeta s-a făcut o adevărată domnişoară şi aproape şi-a ajuns mama la înălţime

Tot Click! le-a fotografiat pe cele două la o sesiune de shopping. Ei bine, în casă lucrurile fiind pe roze, lui Bănică nu-i mai rămâne decât să se ocupe de muzică, de teatru, de concertele de Crăciun, pentru care repetă de zor zilele acestea şi de emisiunea “X-Factor” (Antena 1), acolo unde are rol de jurat. Ştefan mai are un băieţel, pe Radu Ştefan (15 ani), din relaţia cu Camelia Constantinescu, şi el, de asemenea, se înţelege perfect cu Lavinia.

Fetița se înțelege de minune şi cu noua soție a tatălui ei

2-3-bd-5.jpg

Violeta, cu Lavinia Pârva, la cumpărături

Andreea Marin şi Ştefan Bănică au fost căsătoriţi şapte ani şi au divorţat la începutul anului 2013. În 2014, Ştefan a bifat prima apariţie publică oficială alături de Lavinia Pârva, deşi cei doi erau împreună de mai mult timp. În septembrie 2017 s-au căsătorit în secret, în Bulgaria. Andreea Marin a fost şi ea lovită de Cupidon de două ori după divorţ. Prima dată s-a îndrăgostit de fizioterapeutul turc Tuncay Ozturk, cu 11 ani mai tânăr, şi cu care s-a căsătorit pe 19 decembrie 2013, la Primăria din comuna Brăneşti (Ilfov). Şi-au anunţat însă divorţul în octombrie 2016. În mai 2017, Andreea era deja îndrăgostită din nou, tot de un bărbat mai tânăr, şi anume Adrian Brâncoveanu, angajat în cadrul Ministerului Afacerilor Externe.

Loading...

Citește și

  • andreea marin si fiica ei violeta

    Andreea Marin a fost întotdeauna discretă în ceea ce o priveşte pe Violeta, fiica pe care o are din căsătoria cu Ştefan Bănică. Recent însă vedeta a făcut publică o fotografie cu fiica ei, din care se vede ce mult a crescut aceasta din urmă. Violeta aproape a ajuns-o pe mama ei în înălţime.

  • andreea marin

    Împlinită în plan profesional, dezamăgită în dragoste. Andreea Marin a încercat să găsească echilibrul între viața personală și carieră, a refuzat să se lase copleșită de primele căsnicii eșuate, dar norocul n-a fost de partea ei. Vedeta se află acum la al treilea divorț iar la mijloc pare să fie, din nou, infidelitatea partenerului.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1