Ce fericită e Maria Ciobanu alături de soţ, în SUA! Uite cum arată bărbatul din umbra ei!

2-3-bd-1-4col-maria-ciobanu.jpg

Maria Ciobanu
Foto: Blitz

Maria Ciobanu a avut trei copii din trei relaţii. Însă de notorietate a fost doar una dintre ele, cea cu regretatul Ion Dolănescu, căruia i-a dăruit un băiat, pe Ionuț. Azi, artista este căsătorită cu fostul soț al Ilenei Sărăroiu, cu care a întemeiat o familie frumoasă.

Maria Ciobanu (80 de ani) a trăit în anii ‘70 o frumoasă poveste de dragoste cu regretatul artist Ion Dolănescu, decedat pe 19 martie 2009. Relația lor a fost una cu năbădăi, iar în final s-au despărțit cu tam-tam și nu și-au mai vorbit 30 de ani. A reușit să-i împace fiul lor, Ionuț Dolănescu (46 ani), în anul 2004. Momentul a fost marcat cu un spectacol la Sala Palatului, unde fanii lor i-au revăzut împreună după ani de zile.

 

Maria Ciobanu, relatii, casnicii, Ion Dolanescu, Florea Burnea, Ileana Sărăroiu, Mircea Campeanu

 

Cântăreața mai are două fete, Leontina și Camelia, cu alți doi parteneri de viață, cu care s-a iubit înainte de Ion Dolănescu.

Pe Leontina a avut-o cu primul ei soţ, un bărbat din satul ei, care lucra ca tractorist. Acesta a murit în 1994. Camelia este rodul iubirii dintre Maria Ciobanu şi Florea Burnea, fost „fluieraș” al Ansamblului Ciocârlia. Căsnicia lor a durat 6 ani. Mai târziu, după ce prietena ei Ileana Sărăroiu a murit la o nuntă, pe scenă, Maria Ciobanu avea să se recăsătorească cu soțul acesteia, Mircea Câmpeanu. Alături de el este și astăzi. Cu el pleacă an de an în America, câte 6 luni, amândoi având cetățenia americană. Maria Ciobanu îşi petrecere cea mai mare parte din timp în California, la fiica ei, Camelia, dar și în Florida, la fiul ei, Ionuț, iar când se întâlnesc cu toții, marchează acest moment de neuitat cu o mulţime de fotografii pentru albumul de familie.

Maria Ciobanu, relatii, casnicii, Ion Dolanescu, Florea Burnea, Ileana Sărăroiu, Mircea Campeanu

Loading...

Citește și

  • Celebra solistă Maria Ciobanu, care continuă să aibă o energie de invidiat şi la 80 de ani, trudeşte vara pe Litoral, în concerte, iar iarna se retrage în California, unde se ocupă îndeaproape de cei trei nepoţei, copiii fiul ei, Ionuţ Dolănescu. În primăvară, va reveni pe plaiurile natale, pentru o nouă serie de concerte.