Ce fericită e Amalia Enache în vacanţă cu fetiţa ei şi presupusul tată al copilului

amalia_enache_copil.jpg

amalia enache
Amalia Enache este "topită" după fiica ei, Alma
foto: arhivă personală

După o vacanţă prelungită în America de Sud la cel care a făcut-o mămică, a venit rândul bărbatului din viaţa Amaliei Enache să vină în România. S-a tot vehiculat că ştirista Pro Tv a rămas însărcinată cu Claudiu Anghel, cel mai bun prieten al vedetei, care însă nu i-a fost iubit nicio secundă, lucru care nu a fost negat, dar nici confirmat de prezentatoare. Coincidenţă sau nu, zilele trecute cei doi şi Alma, fetiţa lor, s-au aflat la Timişoara, iar recent au ajuns la Barcelona unde au început să ia străzile la pas.

Viaţa de mămică îi dă Amaliei Enache o fericire care i-a rămas întipărită pe chip. După mulţi ani în slujba Pro Tv, vedeta a simţit nevoia să se dedice fetiţei ei şi de când a adus-o pe lume pe Alma ( 9 august 2016) timpul este relativ. Nu se mai grăbeşte să fie la curent cu tot ce mişcă în jurul ei, ci este preocupată doar de starea de bine a bebeluşului ei. De mică, fetiţa Amaliei a fost obişnuită cu călătoriile. Şi asta şi pentru că cel despre care se presupune că ar fi tatăl micuței Alma locuieşte de ceva timp în America de Sud, iar micuţa la cinci luni era deja urcată în avion pentru a-şi cunoaşte rudele din străinătate. 

Vedeta şi fetiţa ei au stat plecate câteva luni, iar la întoarcere au început să viziteze locurile din România. Atât Amalia, cât şi Claudiu s-au aflat săptămânile trecute la Timişoara, iar de câteva zile se plimbă la Barcelona, alături de prieteni, vacanţa fiind un prilej pentru cei doi de a petrece timp împreună cu fetiţa lor.

amalia.jpg

amalia enache claudiua anghel alma vacanta barcelona
Amalia, Claudiu şi micuţa Alma se află în vacanţă la Barcelona
foto: arhiva personală

De-a lungul timpului, Amalia Enache a refuzat să dezvăluie identitatea tatălui copilului ei și a evitat un răspuns tranșant la întrebarea dacă a rămas însărcinată în urma unei proceduri de inseminare artificială. Gura lumii vorbește însă de multă vreme despre relația specială dintre Amalia și fostul ei coleg Claudiu Anghel, make-up artist la Pro TV până la emigrarea în Argentina, în urmă cu ceva timp. Claudiu a fost cel care pare că a confirmat relaţia specială cu micuţa Alma după ce a publicat o imagine în care apare împreună cu fetiţa, iar comentariul care însoțește fotografia nu prea lasă loc de interpretări. Claudiu a scris ”Minha Alma” (Alma mea), lăsând să se înţeleagă că el ar fi tatăl fiicei Amaliei.    

 

 

Loading...

Citește și

 • amalia enache

  E cald şi bine în America de Sud, acolo unde la Amalia Enache şi-a dus fetiţa încă de la începutul anului. Micuţa Alma s-a obişnuit cu atmosfera, este plimbată de plajă şi răsfăţată de ambii părinţi, căci vedeta Pro Tv se pare că a decis să locuiască o perioadă lângă bărbatul care a făcut-o atât de fericită. Dacă ar fi să dăm crezare imaginilor atunci şi fetiţa ştiristei se simte excelent în braţele celui despre care s-a vehiculat că ar fi tatăl copilului vedetei.

 • amalia enache tiff sarcina ultimul trimestru fetita

  A intrat în ultimul trimestru de sarcină, iar emoţiile au crescut direct proporţional cu burtica. Amalia Enache se pregăteşte să-şi strângă în braţe fetiţa şi mărturiseşte că are o sarcină uşoară care o lasă să-şi desfăşoare cu multă energie toate activităţile şi să apară în continuare la pupitrul ştirilor. Încape încă în hainele vechi şi este la zi cu amenajarea camerei bebeluşei.

 • amalia enache

  Amalia Enache a surprins pe toată lumea când a anunțat că nu și-a făcut planuri în ceea ce privește revenirea la muncă, din concediul de maternitate, ba mai mult, și-a luat fiica și a plecat într-o vacanță prelungită în America de Sud. De acolo, vedeta a transmis un mesaj emoționant.

 • amalia enache gravida

  Vestea că Amalia Enache (39 de ani) este însărcinată a surprins pe multă lume, mai ales că știrista de la PRO Tv nu s-a afișat în ultima vreme cu vreun iubit. S-au făcut multe scenarii cu privire la tatăl copilului, însă vedeta a ales să păstreze discreția. ”E mai nuanțată povestea mea”, a mărturisit Amalia într-un interviu recent.