Ce familie frumoasă are Dan Negru! Poză plină de emoție, cu soția și copiii

dan_negru_2.jpg

dan negru
Dan Negru, rară apariție alături de familie, pe Internet
Foto: Facebook

Dan Negru, unul dintre cei mai îndrăgiți și mai celebri prezentatori Tv, nu are doar o carieră strălucită în televiziune, ci și o familie superbă. Prezentatorul a pubicat pe Internet, în una din rarele ocazii, o fotografie cu soția și copiii săi.

Este văzut deseori pe micile ecrane, la Antena 1 și de fiecare dată la emisiunile speciale create pentru programul de Revelion, dar rareori a vorbit sau și-a pus familia sub lumina reflectoarelor. de această dată, Dan Negru a ales să se fotografieze alături de soție și de cei doi copii, iar în imagine a fost transpusă la fel de multă bucurie pe cât a resimțit-o locul de pe litoral unde și-au petrecut vacanța:

„Ai mei stau departe de televiziune, de ziare și de tot zumzetul lumii mondene, așa că pun rar poze cu ei pe aici...Totuși, m-a întrebat cineva care a fost cea mai frumoasă secundă a verii. Asta:”, a scris prezentatorul pe contul său de Facebook.

dan_negru_1.jpg

dan negru
"Cea mai frumoasă secundă a verii"
Foto: Facebook
Loading...
 
 

Citește și

  • A muncit ca un ”negru pe plantaţie”, potrivit comentariului său postat pe Facebook, iar acum a decis, după 18 ani de colaborare cu Antena 1, să pună piciorul în prag. Numele lui Dan Negru nu mai figurează în noua grilă de programe a trustului Intact, motivul fiind disputele dintre el şi conducerea postului.

  • Televiziunea Română pune la bătaie 40.000 de euro pentru programul de Revelion, iar oferta a fost publicată chiar pe site-ul instituției. Neaşteptat, prima reacție a venit de la Dan Negru (46 de ani), campionul Revelioanelor din ultimii ani, de la Antena 1.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1