Ce familie frumoasă are Bodo de la Proconsul! Şi-a distrat copiii la piscină

familie_bodo.jpg

bodo copii piscina
Artistul s-a distrat cu cei doi băieţi ai săi
Foto: arhivă personală

E discret cu viaţa personală, dar zilele trecute Bogdan Mihai Marin, cunoscut sub numele de Bodo de la Proconsul, a oferit un adevărat recital, dar nu de muzică, ci de portrete de familie. Artistul şi-a distrat familia la piscină, iar cei doi băieţi ai săi s-au simţit în centrul atenţiei.

Pe Bogdan Mihai Marin (50 de ani) nu îl vezi prea des în astfel de ipostaze. Artistul de la Proconsul îşi ţine familia departe de ochii curioşilor, dar recent solistul a făcut un adevărat spectacol la piscină. A mers cu Loredana, soţia lui, şi cei doi băieţi ai lor, şi s-au distrat pe cinste. Artistul şi-a ajutat copiii să înoate, să se scufunde, să sară în piscină şi le-a făcut toate poftele. Distracţia s-a întins pe câteva ore bune, momente în care nimeni nu a simţit cum a zburat timpul. 

 

familie-bodo-2.jpg

bodo familie
Bodo are o familie fericită
Foto: arhivă personală

Bodo şi Loredana au definitivat procedurile de adopţie pentru micuţii pe care i-a luat în grijă în urmă cu doi ani şi de atunci şi-au găsit liniştea. 

“Avem doi băieţi adoptaţi. Sunt fraţi şi ne-au făcut să ne simţim cu adevărat fericiţi şi împliniţi”, ne povestea Bodo în trecut.

Copiii au 5  şi respectiv 6 ani şi cresc în casa artistului de 4 ani şi jumătate.

bodo_piscina.jpg

bodo pisicna
Bodo nu le-a refuzat nimic prichindeilor
Foto: arhivă personală

 

loading...
Loading...

Citește și

  • Este la un pas să-şi găsească liniştea sa, dar şi a celor doi frăţiori care i-au făcut viaţa mai frumoasă în ultimii trei ani. Bogdan Mihai Marin, cunoscut sub numele de Bodo de la Proconsul, a definitivat procedurile de adopţie pentru micuţii pe care i-a luat în grijă, împreună cu Loredana, soţia sa, şi aşteaptă zilele acestea şi ultimele acte.

  • bodo-si-loredana

    După trei mariaje eșuate, Bogdan Marin (45 de ani), solistul trupei Proconsul, poate spune cu mâna pe inimă că și-a găsit marea iubire.