Ce face soțul tinerel al Oanei Zăvoranu pentru a păstra vie flacăra iubirii

oana_zavoranu.jpg

oana zavoranu
Oana Zăvoranu și Alex Ashraf s-au căsătorit în iunie 2016
foto: arhivă personală

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Oana Zăvoranu pare să fi tras lozul câștigător când a decis să mai dea o șansă căsătoriei, luându-l de bărbat pe palestinianul Alex Ashraf, mai tânăr decât ea cu 14 ani. La un an de când și-au unit destinele, cei doi încă își mai fac declarații siropoase în văzul lumii.

Chiar dacă este mai tânăr decât soția lui, Alex Ashraf (30 de ani) nu se culcă pe o ureche! Bărbatul nu se dă-n lături de la niciun efort ca să arate bine pentru Oana Zăvoranu (44 de ani).

Nu ne miră, așadar, să-l vedem la sală când toată lumea lenevește la mare sau la piscină. Alex a publicat recent pe contul lui de Facebook o imagine în care apare îmbrăcat în maiou și pantaloni scurți trăgând de fiare la o sală de fitness din Capitală.

“Eu sunt iubirea lui puiu meu mic, Oana Zăvoranu”, a scris tânărul în dreptul fotografiei. Reacțiile fanilor nu au întârziat să apară. “Să fiți iubiți și binecuvântați de Dumnezeu până la adânci bătrâneți. Vă îmbrățișez”, “Spor în ce faceți, Oana și Alex. Vă țin pumnii și vă respect mereu” – sunt doar câteva dintre comentariile fanilor.

sot_oana_zavoranu.jpg

alex asharf
Alex Ashraf trege de fiare ca să-și întrețină mușchii
foto: arhivă personală

 

Oana și Alex s-au căsătorit în urmă cu un an, la începutul verii. Vestea cununiei civile a luat prin suprindere pe toată lumea, mai ales că oana nu lăsase niciodată impresia că ar vrea să treacă din nou prin fața ofițerului stării civile după divorțul dureros de Pepe.

"Nici eu nu mă gândeam că o să mă mărit.  Nici măcar de locuit împreună cu cineva. Întâmplarea a făcut că viaţa mi-a luat-o înaintea filmului. Am rămas consecventă în privinţa unui copil. Am copii cu blăniţă. Mie mi se pare frumoasă o căsătorie. Eu l-am cerut în căsătorie pe Alex. El s-a emoţionat, s-a albit, a lăcrimat. A trecut toate testele. El mă pune pe mine înaintea lui. Fidelitatea lui m-a convins. Ne completăm, râdem foarte mult. Sunt atât de fericită! Nu am semnat niciun contract prenupţial şi nici nu m-am gândit la asta. Mie îmi e bine. Nu mă culc noaptea cu gândul că o să-mi fie rău", a declarat Oana Zăvoranu la scurt timp după eveniment, la Antena 1.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5