Ce face în realitate Dan Negru de Anul Nou și de ce a filmat trei Revelioane pentru 2020

dan-negru-revelion-site.jpg

Prezentatorul, alături de seducătoarele Ruby, Anna Lesko, Daniela Crudu, dar şi de artişti de top

Inegalabilul Dan Negru (48 de ani) continuă şi anul acesta tradiţia, astfel că le-a pregătit fanilor un nou program de divertisment, cu muzică şi cu mult umor, în interpretarea celor mai buni artişti ai momentului, divele cu bust de infarct fiind nelipsite. Producţia tv va fi difuzată în Noaptea dintre Ani, pe 31 decembrie, de la orele 22.00.

Dan Negru este demn de ”Cartea Recordurilor”. A muncit enorm, în ultima lună, căci a mai filmat nu numai pentru Antena 1, ci şi pentru emisiunile de Sărbători de la ”Prime TV”, post de televiziune din Chişinău, unde colaborează de peste zece ani, fiind prezentatorul emisiunii ”Da sau NU”: “Pot să vă spun că anul acesta am filmat al 20 lea Revelion. L-am filmat pe cel de la Chişinău, şi tot acolo l-am filmat pentru ei şi pe cel de rit vechi. Partea frumoasă e că trag trei Revelioane. Moldovenii de peste Prut au două, iar cei de la Antena 1 au unul. În noaptea de Revelion mai prezint câte un spectacol, alteori nu mai am chef de nimic şi stau cu ai mei, acasă. Mi s-a întâmplat de câteva ori să fiu doar cu familia mea, să mă uit la mine, la TV”, ne-a povestit prezentatorul tv, care anul viitor va reveni pe micile ecrane cu emisiunea “Next Star”,  difuzată de acelaşi post tv. 

12-13-vedete-6.jpg

Dan Negru, împreună cu Adelina Pestriţu

 

Pentru acest show, “Revelionul Starurilor”, Dan Negru a avut invitaţi numai unul şi unul, precum Irina Loghin, Gelu Voicu, Daniela Crudu (30 de ani), Ruby (30 de ani), Anna Lesko (40 de ani), Adelina Pestriţu (32 de ani), Anda Adam (39 de ani), Dorian Popa, Marcel Pavel, Jean de la Craiova, Ozana Barabancea, Monica Anghel, Marius Ţeicu,  Şerban Copoţ şi Romică Ţociu.

Dan Negru este nu numai o vedetă tv de top, ci şi un om de afaceri de succes din domeniul imobiliar.Se fereşte însă să facă împrumuturi bancare: “N-am luat niciodată un leu de la bancă. Am avut mereu frica băncilor, nu m-am apropiat niciodată de ele. N-am fost în viaţa mea omul creditelor pentru că mi-a fost frică de ele. N-am ştiut niciodată ce va fi mâine, ce va fi poimâine şi am încercat să mă întind cât îmi e plapuma. Am ştiut cât e şi mi-a fost de ajuns. Cât despre anul viitor, îmi doresc să-mi trăiască copiii frumos. Dara are 9 ani şi Bogdan, 7 ani. Asta e cel mai important, să crească ei, să fie sănătoşi”, a mai adăugat Dan Negru. 

Alex Velea s-a întors de la «Asia Express» 

Printre invitaţii lui Dan Negru s-a numărat şi vestitul cântăreţ Alex Velea (35 de ani), care a revenit recent din  Filipine şi din Taiwan, unde a filmat pentru emisiunea-concurs “Asia Express”, producţie tv care va fi difuzată de Antena 1, din primăvară. Iubitul Antoniei s-a întors cu câteva kilograme mai slab decât a plecat, având acolo serioase probleme cu mâncarea, lipsindu-i însă şi sala de sport. Va reveni rapid la exerciţiile fizice, pentru a-şi tonifia musculatura. Iată însă că Velea îşi face din nou bagajele, căci pe 14 decembrie va susţine un concert pentru românii din Spania, alături de Antonia şi de Lino Golden.   

12-13-vedete-111.jpg

Alex a slăbit câteva kilograme în Filipine

 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1