Ce face, de fapt, Florin Călinescu la Prima TV. Va debuta sâmbătă, în studioul fotbalistic

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Florin Călinescu a fost cooptat în top managementul Grupului Clever şi va putea fi urmărit în cadrul programelor Prima TV şi primaplay.ro. Prima apariţie a sa va fi, sâmbătă, în studioul fotbalistic, înainte de meciul dintre FCSB şi Academica Clinceni, unde va comenta, alături de Bogdan Cosmescu, partida care va începe la ora 21.00.

Cu o experienţă de peste 30 de ani în teatru, televiziune, radio şi film, Florin Călinescu a scris istorie realizând o mulţime de evenimente speciale, matinale, seriale de comedie, culminând cu celebra "Chestiunea zilei". Este cunoscut publicului şi pentru roluri în filme, precum: „Asfalt Tango”, „Filantropica”, „Balanţa” sau „E periculoso sporgersi”.

“Suntem bucuroşi şi mândri că am cooptat în echipa noastră un adevărat profesionist. Pentru mulţi dintre noi, Florin Călinescu rămâne un reper în televiziune, un simbol al presei româneşti. Ne bazăm pe spiritul lui liber, pe creativitatea şi pe profesionalismul lui. Prima TV a câştigat un plus de experienţă prin prezenţa domnului Călinescu în echipa de top management”, spune Adrian Tomşa, managing partner al Grupului Clever.

Florin Călinescu, realizator de programe la Prima TV

Florin Călinescu va fi realizator de programe la Prima TV, dar se va implica activ şi în deciziile editoriale şi de producţie ale Grupului Clever. Misiunea sa este de a dezvolta şi crea conţinut autohton de calitate, care să aducă telespectatorului plus valoare şi să se regăsească în programele postului Prima TV, dar şi ale celorlalte televiziuni ale Grupului Clever. Grupul Clever deţine în prezent 11 canale: Prima TV, Looksport+, Looksport, Looksport 2, Looksport 3, Look 4k, Profit news, Agro tv, Cinemaraton, Comedy Est, Cine Est.

Prima apariție a lui Florin Călinescu va fi în studioul fotbalistic, de la ora 20.00, dinainte de meciul difuzat sâmbătă, 25 septembire, de Prima TV, cel dintre FCSB și Academica Clinceni, urmând ca acesta să comenteze, alături de Bogdan Cosmescu, partida care va începe la ora 21.00.

Citește și:

Florin Călinescu, prezentat oficial la Prima TV: "Din 19 octombrie veți vedea ceea ce am vrut întotdeauna să fac"

 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5