Ce fac vedetele pentru a fenta canicula

09_1-6col-turcasiu-1.jpg

Anca Turcasiu

Vara şi-a reintrat în drepturi, astfel că, pentru a face faţă temperaturilor de peste 30 de grade Celsius, vedetele apelează la mici trucuri, pe care ni le-au şi împărtăşit. De pildă, solista Anca Ţurcaşiu (47 de ani), care toată vara va cânta pe Litoral, susţine că citricele sunt marea ei salvare.

Anca Ţurcaşiu arată impecabil la cei 47 de ani, având un trup de fotomodel, pe care şi-l va afişa, de la sfârşitul lunii iunie, şi pe plaja fierbinte din Mamaia. Cum de zece ani solista este nelipsită din spectacolele de pe Litoral, ea are deja mici secrete cu ajutorul cărora reuşeşte să fenteze canicula şi insolaţia. Ca să nu se deshidrateze, îşi face provizii de lămâi şi de portocale, pe care le păstrează reci, în frigider: “Având în vedere că o să fiu toată vara la Mamaia, am noroc că briza mării mă va mai ajuta, dimineaţa şi seara. Dar în fiecare zi beau câte 2 - 2,5 litri de apă plată. Iar dimineaţa mănânc o lămâie, pe stomacul gol”, ne-a declarat Anca Ţurcaşiu. De 23 de ani, vedeta este ovo-lacto-vegetariană, şi nici că pofteşte la fripturi: ”Mă simt extraordinar aşa, iar pe caniculă nici nu se recomandă carnea”, ne-a mai spus vedeta. Ea îşi va umple bagajul doar cu rochii şi cu bluze din bumbac sau din in: ”Hainele subţiri, din materiale naturale, sunt cele mai potrivite pe caniculă. Eu aşa port în fiecare vară şi mă simt foarte bine”.

Sânziana Buruiană se răcoreşte la piscină

09_2-2col-buruiana-3.jpg

Sânziana, la fel de senzuală şi după ce a devenit mamă

Senzuala vedetă Sânziana Buruiană (32 de ani), cu bust impozant şi 100% natural, e mult mai atentă, de când a devenit mămică: ”Am multă grijă, mai ales de fiica mea, Izabela, să nu sufere de cald. Mergem la piscină, dar şi la iarbă verde, bem sucuri sau apă caldă, ca să nu ne deshidratăm, şi purtăm pălărioare din paie şi hăinuţe din in, răcoroase”, ne-a spus Sânzi.

Misha mănâncă multe mere şi vişine

09_3-bula-misha.jpg

Misha şi Maya (3 ani) se răcoresc la piscină

Dar şi solista Misha (26 de ani), soţia lui Connect-R, a inclus în dietă multe lichide şi fructe: “Este deja foarte cald, aşa că aproape în fiecare zi, după ce fac exerciţii la sală, merg la piscină ca să mă răcoresc. De asemenea, mănânc mai uşor, fără sosuri, cumpărăm multe fructe, inclusiv mere, caise şi vişine, din care fac sucuri. Beau cam doi litri de apă zilnic şi mă îmbrac în rochii vaporoase”, ne-a spus ea.

Noua modă a verii: hamacurile

09_5-2col-andreea-hamac.jpg

Andreea Marin se odihnește în fiecare seară în hamacul din grădină

Vedetele au descoperit un nou mod de a se relaxa, pe perioada verii. Prin urmare, Smiley, Andreea Marin şi Delia au umplut Internetul cu fotografii, în care stau tolănite în hamacul din curtea casei, ori închiriat în vacanţele exotice.

09_6-2col_delia-hamac.jpg

Delia a stat tolănită într-un hamac, în vacanța din Thailanda

 

Preţul unui hamac e cuprins între 30 şi 120 de lei şi poate fi achiziţionat din magazinele de profil.

09_4-2col-smiley.jpg

Smiley a tras un pui de somn, după o zi grea

 

Miercuri, 21 iunie,au fost maxime de 34 grade Celsius

Dacă la Drobeta Turnu Severin, miercuri, 21 iunie, a fost cel mai cald și s-au înregistrat 34 de grade Celsius, la Bacău a plouat și au fost 17 grade. De fapt în toată partea de nord-vest și de nord-est a fost înnorat, fiind între 22 și 27 de grade Celsius. În restul țării, soarele a stat toată ziua pe cer, iar termometrele au sărit de 30 de grade. Inclusiv în București, unde la amiază au fost 32 de grade.  

Loading...

Citește și

  • Vara a venit mai devreme în acest an, iar de miercuri, 21 iunie, respirăm aer fierbinte, care vine din nordul Africii şi face ravagii în mai multe ţări europene. Oamenii de ştiinţă spun că, la nivel mondial, vor fi din ce în ce mai multe valuri de caniculă ce vor ucide oameni.

  • S-a dat startul la sezonul estival, aşa că mai mulţi artişti îşi pregătesc bagajele pentru Litoral, unde au prins contracte bănoase, în localuri. Anca Ţurcaşiu (47 de ani), Maria Buză (48 de ani), Mihai Constantinescu (71 de ani), Dinu şi Deea Maxer, dar şi Andra Gogan, ”vocea din desenele animate”, îi vor relaxa pe turişti.

  • anca turcasiu

    Anca Ţurcaşiu este şi acum una dintre cele mai curtate vedete din România. Prospeţimea chipului, tonusul şi supleţea trupului, la aproape 47 de ani, au făcut din ea una dintre cele mai frumoase femei de pe meleagurile noastre.

  • Petrecere mare joi seară la un restaurant de lux din Capitală. Andreea Tonciu i-a tăiat turta fiicei sale, Rebecca. Așa că bruneta a avut invitați aleși pe sprânceană la importantul eveniment din familia sa. Însă, chiar și așa, pe listă nu s-a aflat Sânziana Buruiană, bomba sexy care i-a fost ani de zile prietenă.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1