Ce energic a fost Mihai Constantinescu la ultimul concert! A făcut show în Fratelli

2-3-neatza-1.jpg

Mihai Constantinescu a fost în mare formă de Revelion. Artistul de 73 de ani a uitat de problemele de sănătate și a susținut un show ca în vremurile de aur
Foto: Fratelli

Viaţa lui Mihai Constantinescu (73 de ani ) atârnă de un fir de aţă! Îndrăgitul artist a ajuns luni dimineaţă în stare gravă la Spitalul Floreasca din Bucureşti, după ce a suferit un stop cardio-respirator. Atât soţia cât şi cei apropiaţi sunt în stare de şoc după cele petrecute. Îndrăgitul artist a fost nevoit în ultimele luni să-şi amâne concertele din cauza stării de sănătate. Ultima apariţie pe scenă a fost în noaptea de Revelion, într-un club de fiţe din Bucureşti.

Mihai Constantinescu a iubit scena, publicul, muzica şi munca! Viaţa de artist i-a adus succesul la care a visat de mic. Mulţi fani, concerte pe bandă rulantă şi sesiuni de autografe. Însă, în ultimii ani performanţele artistice ale cântăreţului din Epoca de Aur au început să se „clatine”, mai ales că problemele de sănătate au început să îşi pună şi mai mult amprenta pe starea sa de sănătate. În urmă cu 10 ani, a trecut printr-o intervenţie complicată la inimă, când medicii i-au montat două valve biologice. În 2017, s-a aflat din nou între viaţă şi moarte, după o operaţie care a durat circa 7 ore. 

Pentru că a iubit mult scena, n-a vrut să renunţe complet la meseria sa. Ultimul spectacol pe care acesta l-a avut a fost chiar în noaptea de Revelion, în clubul Fratteli în Bucureşti, unde a reuşit să îi facă pe petrecăreţi să se ridice de la masă şi de pe scaune şi să danseze pe melodiile sale. Contactat de Click!, patronul clubului, Dani Caramihai, ne-a spus că Mihai Constantinescu a făcut ”un show de zile mari” în club, iar problemele de sănătate păreau uitate.

2-3-neatza-2.jpg

Foto: Fratelli

 “Este o onoare că am putut colabora până acum cu Mihai Constantinescu pentru că nu este un artist oarecare, are multe performanţe în acest domeniu. Pot spune că a prestat cel mai mult în cluburile noastre atât în Bucureşti cât şi în Mamaia. În ultimii ani, a avut la noi patru sau cinci spectacole, ceea ce mă bucură şi acum foarte mult. Este un om senzaţional şi nu o zic doar de politeţe, ci îi apreciez calităţile artistice. Din câte am văzut, în ultima perioadă, Mihai Constantinescu venea împreună cu soţia sa la toate evenimentele şi concertele”, ne-a mărturisit patronul clubului. Pe pagina sa de Facebook, Mihai Constantinescu le-a destăinuit şi fanilor unde cântă în noaptea dintre ani semn că se mândrea de locaţia unde o să presteze, dar şi de faptul că are concerte în continuare. 

2-3-neatza-3.jpg

Artistul s-a bucurat să interacționeze cu tinerii spectatori din club
Foto: Fratelli

În primăvară, însă, deşi fusese solicitat pentru mai multe apariţii publice, artistul a trebuit să refuze din cauza stării de sănătate. Pe 13 martie, de exemplu, Mihai urma să cânte, alături de alţi artişti, la un spectacol caritabil pentru cântăreţul şi impresarul Florin Apostol, căruia îi arsese casa. ”A fost foarte trist când m-a anunţat că, din cauza unei infecţii, nu mai poate veni să cânte. A fost sufletul acestui proiect şi mi-a părut rău că nu l-am putut revedea pe scenă”, ne-a declarat Florin Apostol. La fel s-a întâmplat şi cu alte concerte, pe care în ultimele două luni le-a anulat. 

2-3-neatza-4.jpg

Foto: Fratelli

Octavian Ursulescu, unul dintre colegii săi de breaslă cu care a muncit cot la cot, a declarat zilele trecute în emisiunea “LaMăruţă” (PRO-TV) că Mihai era trist că nu mai avea succesul din tinereţe. ”Avea peste 300 de piese compuse de el. Era supărat că melodiile nu erau difuzate la radio. Înainte de aceste operaţii s-a îmbolnăvit de tristeţe. În Italia, artiştii mai în vârstă sunt foarte apreciaţi, iar aici sunt daţi uitării. Trăia drama artistului uitat de public”.

2-3-neatza-5.jpg

Șlagărele lui Mihai Constantinescu au întreținut petrecerea din noaptea de Revelion
Foto: Fratelli

La reanimare, în stare critică

Mihai Constantinescu se află internat, în stare foarte gravă, la Spitalul Floreasca din Bucureşti, după ce în dimineaţa de 13 mai, în jurul orei 5.00, a suferit un stop cardiac. În spital, a mai suferit încă un stop şi o hemoragie cerebrală. Până acum solistul are la activ două intervenţii chirurgicale complicate la inimă, cea mai recentă, în 2017. Medicii sunt rezervaţi în privinţa şanselor sale de supravieţuire.

Loading...