Ce droguri ar fi consumat Răzvan Ciobanu înainte de accident. I s-au găsit 5 substanțe în sânge

razvan-ciobanu_1.jpg

Ce spun rezultatele preliminare ale autopsiei despre moartea lui Răzvan Ciobanu
Foto: Kanal D

O nouă ipoteză cu privire la tragica moartea a lui Răzvan Ciobanu a ieșit la lumină. În urma rezultatelor preliminare ale autopsiei, se pare că designerul avea substanțe ilegale în sânge în momentul producerii accidentului fatal care i-a luat viața. Abia în trei săptămâni se va putea stabili însă, cu exactitate, dacă aceste informații sunt veridice, având în vedere că testele preliminare se pot înșela uneori.

Moartea lui Răzvan Ciobanu a luat prin surprindere și a întristat o țară întreagă, având în vedere că designerul vestimentar s-a stins din viață la doar 43 de ani. Deși au existat mai multe speculații cu privire la decesul acestuia, poliția a confirmat faptul că Răzvan a murit în urma accidentului rutier produs luni, 29 aprilie, în județul Constanța, la intrarea în localitatea Săcele dinspre Năvodari.

Din cauza vitezei, autoturismul pe care îl conducea a ieșit de pe carosabil, lovind mai mulți copaci. Se pare că faptul că acesta nu purta centura de siguranță în momentul impactului i-a fost fatal, designerul lovindu-se puternic la cap.

Deși acesta a murit din cauza impactului puternic, în urma rezultatelor preliminare ale autopsiei lui Răzvan Ciobanu s-a constatat că designerul avea droguri în sânge. Între timp, s-a aflat și ce substanțe interzise consumase designerul înainte de tragicul accident.

razvan-ciobanu-droguri.jpg

Rezultatele preliminare au arătat că Răzvan Ciobanu avea urme de substanțe interzise în sânge, la momentul producerii accidentului
Foto: Arhivă personală

Ce droguri ar fi consumat Răzvan Ciobanu înainte de accidentul fatal

Conform testelor medicale, se pare că îndrăgitului creator de modă i s-au găsit câteva substanțe ilegale în sânge. Menționăm însă, că rezultatele preliminare ale autopsiei ar putea să fie dezmințite la testele finale, care vor fi gata abia în trei săptămâni. În cadrul emisiunii „Xtra Night Show”, moderatorul show-ului, Dan Capatos, a dezvăluit și denumirea drogurilor pe care, conform testelor, le-ar fi consumat Răzvan Ciobanu înainte de a pleca din Mamaia. „I s-au găsit urme de cocaină și metamfetamine. Avea 5 substanțe la testul rapid. Ele vin, oficial, peste 3 săptămâni”, a dezvăluit Capatos.

Răzvan Ciobanu a recunoscut că era un amator al cocainei

Răzvan Ciobanu nu era străin de consumul de stupefiante, anul trecut fiind implicat, alături de colega și prietena lui, Raluca Bădulescu, într-un dosar care implica droguri, cei doi fiind citați ca martori în dosarul „Cocaină pentru VIP-uri”. Designerul a negat orice implicare în respectivul caz, la momentul respectiv, însă, de-a lungul timpului, acesta recunoscuse că încercase cocaina, o substanță despre care susținea că nu este periculoasă, că nu dă dependență și o denumea ca fiind „un drog social”.

„Drogurile sunt un termen foarte larg. Singurul drog pe care l-am încercat a fost cocaina. Cocaina este un drog social, nu este un drog care dă dependență. Aș putea să spun că în 2009 am vrut să văd cum e să fii Mick Jagger. N-am mai vrut să fiu Tom Ford, am vrut să fiu Mick Jagger. M-am gândit să văd ce inseamnă să trăiești pe principiul unui rock star. (…)

Dacă nu aș fi cheltuit bani pe cocaină, aș fi avut probabil încă 100 de perechi de pantofi pe lângă cei 200 pe care îi am deja. Nu aș șterge cu buretele acea perioadă, nu aș șterge nimic, pentru că lucrurile astea m-au ajutat să fiu cine sunt acum”, declara Răzvan Ciobanu în urmă cu câțiva ani pentru Libertatea, întrebat despre perioada în care unul din modurile sale de relaxare preferate era reprezentat de consumul de substanțe ilegale.

Loading...
 
 

Citește și

Additional uncaught exception thrown while handling exception.

Original

Error: Call to undefined function module_list() in bootstrap_invoke_all() (line 1356 of /var/www/admin.click.ro/includes/bootstrap.inc).

Additional

RedisException: read error on connection to 172.17.0.1:6379 in Redis->auth() (line 18 of /var/www/admin.click.ro/sites/all/modules/contrib/redis/lib/Redis/Client/PhpRedis.php).


ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1