Ce dramă ascunde povestea de viață a Anastasiei Lazariuc: «A murit când aveam 14 ani»

anastasia_main.png

Anastasia Lazariuc

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Anastasia Lazariuc a vorbit deschis despre cele mai triste și marcante momente din viața ei, mărturisind că nu i-a fost ușor să facă față tuturor provocărilor pe care le-a întâlnit de-a lungul timpului. Artista din Republica Moldova a mărturisit că unul dintre cele mai dureroase amintiri din tinerețe este pierderea tragică a tatălui la o vârstă destul de fragedă.

Anastasia Lazariuc a mărturisit că oamenii și lucrurile frumoase care i se întâmplă în prezent alături de familia ei o fac să se simtă împlinită, și mai mult de atât, se simte foarte fericită. Vedeta alege mereu să facă față provocărilor cu zâmbetul pe buze, fără a se enerva și fără a pune presiune pe nimeni. Ea consideră că lucrurile sunt trecătoare, iar viața trebuită trăită la maximă intensitate. 

„Eu sunt înconjurată de cele mai frumoase lucruri. Viața te învață, dacă vrei să înveți...toate lucrurile sunt trecătoare. Dacă mă enervează cineva, foarte bine. Eu nu mă enervez. Stau cu zâmbetul pe față, fără nervi. Viața ne dă anumite încercări, care sunt ca niște examene pe care trebuie să ne descurcăm să le trecem. În fața Creatorului trebuie să primim o notă bună. Activitatea artistică m-a ajutat foarte mult. În momentul în care sunt în fața unui public, eu uit de toate problemele. Este ca și cum m-aș duce la psiholog, mă descarc, iau de la public energie”, a declarat ea pentru Antena stars. 

Un lucru care o face să se simtă mult mai bine atunci când știe că întâmpină diverse probleme, este faptul că alături de ea există persoane care o susțin și o iubesc necondiționat, prieteni pe care îi are încă din perioada educației, dar și familia. 

„Am prieteni vechi, prieteni de școală, oameni minunați. Am prieteni mulți, unii apar, alții dispar, probabil că fiecare a avut un motiv sau un scop în viață, iar dacă au dispărut, nu-i nicio supărare. Iubirea niciodată nu va dispărea din mine, speranța cu atât mai mult”, a mai declarat ea.

Deși are multe motive de bucurie, Anastasia își amintește cu regret despre diverse momente și întâmplări din trecutul ei puțin tumultos. Vedeta a povestit despre relația pe care a avut-o cu fostul soț, dar și care au fost motivele pentru care ea nu s-a recăsătorit. Pe lângă povestea tristă de iubire de care a avut parte, Anastasia poartă continuu regretul că nu l-a avut lângă ea mai mult timp pe tatăl ei care a murit pe când ea avea numai 14 ani. Un exemplu pe care l-a avut mereu în viață, a fost chiar cea care i-a dat viață, mama ei fiind o adevărată eroină și pe care a considerat-o întotdeauna o paradigmă. A trăit până la 90 de ani și a dat viață la nu mai puțin de 11 copii, iar 5 dintre aceștia au fost înmormântați chiar de ea. 

lazariuc24-vedete-1.jpg

Anastasia Lazariuc alături de mama ei

„Fostul soț nu știu dacă a acceptat viața asta a mea...Când am văzut că nu mă înțelege, am doi copii și mi-am asumat această responsabilitate pentru a-i crește și pentru a munci. Nu m-am recăsătorit pentru că nu am întâlnit bărbatul care să mă accepte. Atunci când sunt doi copii, copiii au suferit, a fost o suferință foarte mare. Am avut mare noroc de un destin bun, de public, de oameni buni. Au fost drame, au fost căzături, dar mergem mai departe. Eu am venit dintr-o familie foarte bine pusă la punct. Dar tata a murit când aveam 14 ani, eram cea mai mică. Primul salariu pe care l-am luat, l-am dat mamei...și a început să plângă. Mama a trăit 90 de ani, a născut 11 copii, pe 5 i-a înmormântat. A trecut prin toate, războaie, de toate. Mama mea ținea post, mânca lucruri din grădină. Nu a dus niciodată lipsă de nimic, era foarte activă”, a încheiat ea.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

  • nasti lazariuc nepoata anastasia lazariuc

    În familia Anastasiei Lazariuc (66 de ani) frumuseţea este cuvântul de ordine. Nu doar fiica ei, Ileana, i-a moştenit trăsăturile, ci şi nepoatele din partea lui Andrei, fiul celebrei artiste originară de peste Prut. Beatrice (26 ani) şi Anastasia (19 ani) sunt pasionate de arta machiajului, de modă şi fac furori la şedinţele foto.

  • Camelia Florescu, Natalia Guberna, Marina Florea, Octavian Ursulescu, Stela Enache, tinute, lansare, Anastasia Lazariuc

    Despre Anastasia Lazariuc (64 de ani) se spune că arată atât de bine, încât i-ar putea fi soră Ilenei Lazariuc, fiica ei. De altfel, şi solista a avut mereu apariţii atent alese, care să-i ascundă defectele şi să-i evidenţieze calităţile fizice. Sâmbătă, la Sala Palatului, a ales însă greşit.

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5