Ce drăgălaş e fiul Augustei Lazarov şi al lui Andreas Petrescu

augusta_copil.jpg

augusta lazarov copil
Augista Lazarov, alături de fiul ei Luca la Ok! white Christmas party
foto: Sever Gheorghe

Unul dintre cele mai discrete cupluri din televiziune este fără doar şi poate cel format din Augusta Lazarov şi Andreas Petrescu. Cei doi au împreună o minune de băieţel, pe care nu-l vedem prea des alături de părinţii lui celebri. Luni seară, însă mama lui a făcut o excepţie şi l-a adus pe Luca să se distreze alături de alţi copii de vedetă la Ok! White Christmas Party. Petrecerea a avut loc la centrul de evenimente Signature din Bucureşti.

Augusta Lazarov (44 de ani), şefa divertismentului de la Antena 1, nu ştie doar să-i distreze pe telespectatorii staţiei din Băneasa, ci se pricepe foarte bine să interacţioneze şi cu copiii. Blonda a participat luni seara la o petercere organizată de revista Ok! de Crăciun pentru copiii vedetelor. Augusta şi fiul ei Luca s-au înţeles din priviri şi au arătat tuturor că au relaţie solidă mamă-fiu. Augusta, căsătorită din 2015 cu actorul Andreas Petrescu, pe când fiul lor avea 9 luni, a pictat şi a construit cu piese de lego cu multă răbdare alături de Luca.

augusta_lego.jpg

augusta lazarov luca ok! white christmas party
Augusta Lazarov a constuit cu Luca un turn din piese lego
foto: Sever Gheorghe

La final, cel mic a fost recompensat de Moş Crăciun cu multe cadouri. darurile şi distracţia au venit ca o avanpremieră a petrecerii pe care părinţii i-o vor organiza probabil zilele următoare având în vedere că Luca va împlini curând cinci ani.

Augusta şi Andreas au lucrat împreună în urmă cu 20 de ani

Augusta Lazarov a fost măritată cu celebrul Valeriu Lazarov. Cu Andreas Petrescu, Augusta s-a cunoscut la începutul anului 2014. Cei doi au devenit părinţii lui Luca după nici un an de relaţie. Legătura amoroasă dintre Augusta şi Andreas a fost deconspirată, în exclusivitate, de Click! Cei doi ne-au povestit apoi cum au devenit suflete-pereche.

andreas_petrescu_si_fiul.jpg

andreas petrescu si luca
Andreas Petrescu şi fiul lui, Luca
Foto: arhivă personală

„Pe Augusta am cunoscut-o într-o seară de 7 ianuarie 2014, când jucam «Mă mut la mama». A venit cu destul de mult timp înainte să înceapă spectacolul. Eu îmi repetam totul în cap. Am avut un contact vizual. Nu mi-am dat seama cine e. Nici nu conta. Era o privire căreia nu voiam să-i mai dau drumul”, a declarat Andreas Petrescu, pentru Click!

Ei au lucrat împreună însă din anul 1999, la TVR 2, când s-a realizat un proiect care se numea “Trupa DP 2, emisiune care a devenit mai târziu „Tonomatul DP2”. Din echipa acelui proiect au făcut parte mulţi tineri care acum sunt cunoscuţi în televiziune, dintre care îi amintim pe Mădălin Ionescu, Cătălin Măruţă, Dalia Puşcă, Alexandra Dinu, Augusta Dumitraşcu, devenită între timp Lazarov, dar şi Andreas Petrescu. Acesta din urmă pusese încă de pe atunci ochii pe Augusta. 

     

Citeşte şi:

 

EXCLUSIV! Nu o să crezi cum își alintă Augusta și Andreas bebelușul

EXCLUSIV: A născut Augusta Lazarov! Prima declaraţie a tăticului

 

 

 

Loading...

Citește și

  • Povestea de amor dintre şefa divertismentului de la Antena 1 şi actorul Andreas Petrescu a scos la iveală o altă informaţie de senzaţie. După ce Click! v-a anunţat în premieră legătura dintre ei, acum am aflat că îndrăgostiţii vor lucra împreună la un serial tv pentru postul din Băneasa.

  • augusta lazarov

    Augusta Lazarov trăiește, cu siguranță, o perioadă de grație. Și-a găsit fericirea după cinci ani de văduvie, a devenit mamă pentru prima dată și a îmbrăcat rochia de mireasă, spunându-i ”DA” actorului Andreas Petrescu. Admirată de toată lumea pentru discreția cu care și-a trăit această nouă iubire, după căsătoria cu Valeriu Lazarov, un titan al producțiilor de divertisment de televiziune, Augusta a făcut o alegere plină de subînțeles pentru rochia de mireasă.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1