Ce decizii radicale a luat Raluka pentru a arăta atât de bine

raluka_foto_fhm.jpg

Alexandra Raluca Nistor, cunoscută sub numele de scenă Raluka, s-a lansat în anul 2008
Sursă foto: FHM

Raluka (29 de ani), vedeta care a obținut marele premiu de 30.000 de euro la „Asia Express” (Antena 1), alături de prietena Ana Baniciu, a reușit să atragă toate privirile la o prezentare de modă desfășurată recent. Îmbrăcată elegant, dar și foarte sexy, diva ne-a povestit secretele siluetei ei impecabile: „De vreo șapte-opt luni am renunțat la carne, pentru că iubesc prea mult animăluțele și am ales să consum doar pește. Sper să mă țină toată viața această decizie. Nu simt că am slăbit în numărul kilogramelor, însă pot purta haine cu măsuri mult mai mici. Am avut toată viața mea între 58 și 62 de kilograme. Un lucru foarte tare este că, în ultima vreme, m-am apucat de alergat la patru dimineața. Am ținut această «dietă» timp de o săptămână, ca să-i dau corpului meu un șoc”.

raluk-solista-prezentare-moda.png

raluka, solista, sexy
Raluka arată din ce în ce mai bine de când s-a apucat de sport și de dietă

Raluka ne-a mai mărturisit că efortul ei e dublat de o agendă încărcată: „Am activitate foarte multă în această perioadă, spectacole atât de Crăciun, cât și de Revelion”.

Loading...

Citește și

  • Raluka şi Ana Baniciu sunt colege , prietene şi câştigătoarele emisiunii Asia Express. În ciuda faptului că au colaborat extraordinar pe parcursul show-ului care i-a ţinut pe telespectatori cu sufletul la gură, Ana şi Raluca au divergenţe adesea, aşa cum se întâmplă în cadrul oricărei prietenii. Invitate la emisiunea Oanei Turcu cele două au vorbit despre prietenia care le leagă, dar şi despre care este principalul motiv de ceartă dintre ele.

  • Raluka și Ana Baniciu au câștigat competiția Asia Express, iar banii primiți de la Antena1 vor fi investiți în lucruri serioase. Artistele au demonstrat că, deși au înlocuit două concurente care s-au retras în ultimul moment, ele au câștigat întreaga competiția.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1