Ce decizie a luat Liliana Ștefan după despărțirea de Dan Bittman: "Timpul nu a mai avut răbdare"

dan-bittman-liliana-stefan.jpg

Dan Bittman și Liliana Ștefan s-au despărțit după 25 de ani de relație
foto: Click!

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Prezență discretă în viața publică, Liliana Ștefan a anticipat cu delicatețe vâlva care se va crea după ce Dan Bittman va anunța despărțirea lor. În ediția de marți a emisiunii lui Denise Rifai, de la Kanal D, solistul de la Holograf a declarat că el și mama copiilor lui nu mai formează un cuplu de 4 ani. Însă cu doar câteva ore înainte, Liliana Ștefan a făcut ea un anunț pe Facebook.

Liliana Ștefan: "Covid nu m-a ocolit nici pe mine"

"Dragi prieteni (și urmăritori), vreau să scriu azi despre pasiune. Dar înainte de asta cred că ați observat că nu prea postez decât atunci când am ceva de spus ce mie mi se pare că ar fi interesant pentru voi. Din păcate, covid ne-a stricat planurile multora dintre noi. Nu m-a ocolit nici pe mine, iar proiectele artistice pentru copii la care am lucrat enorm cu pasiune eu și colegii mei, au trebuit să fie puse pe hold o vreme. Probabil că atunci când va fi posibil vom reveni. De aceea am folosit ultimele 12 luni pentru a consolida și șlefui alte resurse personale și activități pe care le-am lăsat deoparte, sperând să vină și vremea lor cândva. Timpul nu a mai avut răbdare, așa că din nou am urmat pasiunea", a scris Liliana Ștefan, care iată că și-a canalizat toată energia și tot tumultul sufletesc în proiecte care țin de dezvoltarea ei personală și profesională.

Liliana Ștefan a dat din nou la facultate, la 50 de ani

Vârsta de 50 de ani și cei trei copii nu au împiedicat-o să redevină studentă și să treacă din nou prin emoțiile examenelor. "Cei care mă cunosc personal îndeaproape m-au sprijinit și încurajat, așa că iată jurnalul de bord: 1. din toamna aceasta sunt boboc anul I la Psihologie și 2. Am reușit să-mi obțin diplomele necesare ca terapeut în terapii complementare ReBalance. Mai multe despre ultima găsiți în site-ul meu: https://www.rebalance.com.ro/. P.S: În curând e gata și un proiect muzical on-line asociat acestui sector, făcut tot din pasiune, normal", a scris Liliana Ștefan pe pagina ei de Facebook.

liliana_stefan_prietena_dan_bitman.jpg

Numele Lilianei Ștefan este strâns legat de proiectele pentru copii "Cutiuța muzicală"

Dan Bittman a anunțat despărțirea la televizor

Dan Bittman (58 de ani) a fost invitatul lui Denise Rifai în ediția de marți a emisiunii de la Kanal D. Solistul de la Holograf a spus adevărul în ceea ce privește povestea lui de iubire cu textiera Liliana Ștefan, femeia care i-a dăruit 3 băieți. ”Liliana Ștefan nu mai este partenera mea de viață de 4 ani cel puțin. Presa a speculat foarte mult pe tema asta. De un an nu mai locuim nici împreună. A trebuit să ne despărțim, am încercat să o facem cât s-a putut de civilizat. Nu vorbesc cu plăcere de despărțirea aceasta, pentru că fiind și mama copiilor mei, este femeia pe care am iubit-o cel mai mult și cu care am fost și cel mai mult timp, dar lucrurile au luat-o razna și aici recunosc că sunt eu de vină și acolo s-a ajuns", a spus Dan Bittman în emisiunea “40 de întrebări cu Denise Rifai”. Solistul are cu Liliana Ștefan trei băieți: Alex (21 de ani), Patrick (16 ani) și Mark (13 ani), mezinul familiei.

Citește aici ce cuvinte frumoase a spus Bittman despre Liliana Ștefan, în direct la TV

 

 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5