Ce decizie a luat Anca Serea după ce a anunțat că-şi vinde vila

anca_si_adi_sina.jpg

anca serea adrian sina
Anca Serea şi Adrian Sînă, împreună cu doi (Noah şi Ava) dintre cei trei copii ai lor
Foto: arhivă personală

Planurile de acasă nu se potrivesc cu cele din târg. În urmă cu trei luni, Anca Serea (35 de ani) și Adi Sînă (39 de ani) anunțau că vor să își vândă vila de lux, din complexul rezidențial "Swan Lake Village", din Pantelimon. Însă, iată că lucrurile au luat o altă întorsătură!

Primăvara începuse cu planuri imobiliare pentru cel mai sexy cuplu de la noi, Anca Serea şi Adi Sînă. Cei doi soţi au scos la vânzare vila de 500.000, pentru că îşi doreau un spaţiu mult mai mare pentru familia lor numeroasă, au pus anunţul pe un site de specialitate, însă iată că lucrurile au rămas la acelaşi stadiu. "Dorim să ne mutăm într-o casă mai mare. Acum copiii stau câte doi într-o cameră şi am vrea ca fiecare să aibă propriul spaţiu. Dacă am avea două-trei camere în plus ne-am simţi mai relaxaţi şi am fi mai liniştiţi", declarau cei doi la un post tv. Reporterul Click! a stat de vorbă recent cu Anca Serea, care ne-a spus că planul nu mai stă în picioare.

 • Anca Serea Adi Sina vila
  Vila în care locuiesc Anca Serea și Adi Sînă, împreună cu cei patru copii ai lor, se află în complexul rezidențial „Swan Lake Village”
  foto: arhiva personală
 • Anca Serea Adi Sina vila
  În livingul de la parter se află și zona de dining, unde familia servește cina
  foto: arhiva personală
 • Anca Serea Adi Sina vila
  Camerele sunt foarte spațioase și luminoase
  foto: arhiva personală
 • Anca Serea Adi Sina vila
  Dormitorul matrimonial este amenajat în aceleași culori ca și restul vilei
  foto: arhiva personală
 • Anca Serea Adi Sina vila
  Bucătăria este bine utilată și amenajată în stil american
  foto: arhiva personală
 • Anca Serea Adi Sina vila
  Anca și Adi sunt foarte încântați de vila pe care au achiziționat-o în complexul rezidențial
  foto: arhiva personală
 • Anca Serea Adi Sina vila
  Curtea vilei este și ea foarte spațioasă și plină cu flori și arbuști
  foto: arhiva personală
 • Anca Serea Adi Sina vila
  Gazonul din curtea vilei este tuns și întreținut periodic
  foto: arhiva personală
 • Maximize

1/8

 “Casa nu am vândut-o, pentru că ne-am răzgândit între timp, nu am luat o decizie definitivă. Ne este greu să ne organizăm așa repede”, a declarat Anca Serea pentru Click! De asemenea, vedeta ne-a mai mărturisit că în ciuda agendei încarcate pe care o are, nu își neglijează copiii. “Atât eu, cât și soțul meu, ne-am propus pentru cei mici ca vara aceasta să facă foarte multe activități culturale. Recent am fost la Viena, am vizitat multe muzee, activitate care îi ajută se se dezvolte mai frumos și armonios. Acum vor urma niște cursuri de engleză acasă, însă Sarah, fetița noastră, vrea foarte mult să facă spaniola. Îmi doresc să fie pregătiți, pentru că unii dintre ei trec într-o altă etapă a vieții, de la grădiniță, la școală sau cum este Sarah, care trece din clasa a IV-a, în clasa a V a”, ne-a mai spus Anca Serea.

Anca Serea şi Adrian Sînă au o familie cu cinci copii, dar sunt în negocieri intense pentru al şaşelea moştenitor. Fosta prezentatoare de la Prima TV are doi copii dintr-o relaţie anterioară, pe David (16 ani) şi pe Sarah (10 ani), dar i-a dăruit și lui Adi Sînă, trei moștenitori, pe Noah (5 ani şi jumătate), pe Ava (3 ani şi jumătate) şi pe Moise (doi ani) .

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1