Ce copii frumoşi are ştirista Lavinia Petrea! I-a adus şi pe ei la tv

lavinia_petrea.jpg

lavinia petrea pro tv
Lavinia Petrea a devenit mămică pentru a treia oară
Foto: arhivă personală

Nu doar mama e vedetă, ci acum există premise şi pentru Mathias şi Klara, puştii Laviniei Petrea, ştirista de la Pro Tv. Prezentatoarea este discretă cu viaţa personală, dar nu a putut să reziste tentaţiei de a-i prezenta tuturor pe cei doi copii ai săi după care este topită. Vedeta a acceptat să vină cu ei în platoul unei emisiuni de divertisment de la postul la care lucrează.

Noaptea e scurtă pentru Lavinia Petrea, care îşi începe programul la ştiri dimineaţa devreme. Prezentatoarea este gazda primului jurnal al zilei de la Pro Tv, alături de colegul ei Mihai Dedu şi iemdiat cum pleacă de la muncă îşi dedică tot timpul celor doi copii ai săi. Vedeta este mămică de băieţel, dar şi de fetiţă, şi trăieşte la maximum cu micuţii. Marţi, Lavinia, care este mereu în centrul a atenţiei când apare la televizor, a fost detronată de Mathias (4 ani) şi Klara (1 an).

lavinia.jpg

lavinia petrea copii pro tv
Lavinia, alături de Mathias şi Klara
foto: captură video

Copiii vedetei au cucerit telespectatorii după ce mămica lor celebră i-a adus în platoul emisiunii "Vorbeşte lumea" (Pro TV). 

“Îmi doream foarte mult să am copii dar nu mă gândeam că iată într-un termen relativ scurt o să am și doi. Sunt foarte fericită că am, băiat și față, indiferent ce sex ar fi avut, sunt foarte fericită și nu exclud și pe al treilea. Soțul meu își dorește trei copii, dar mai vedem!”, povestea recent vedeta. 

Lavinia Petrea este căsătorită cu procurorul Romulus Varga.

loading...
Loading...

Citește și

 • lavinia petrea gravida a doua oara fetita stiri pro tv

  Surpriză de proporţii în echipa Pro Tv! O cunoscută prezentatoare va deveni curând mămică pentru a doua oară. Discretă cu viaţa personală, ştirista a născut în urmă cu aproape doi ani un băieţel pe care l-a botezat Mathias, iar acum este din nou gravidă şi urmează să aducă pe lume o fetiţă.

 • lavinia petrea

  Lavinia Petrea, prezentatoarea știrilor matinale de la Pro Tv, a devenit mămică pentru a doua oară. Simpatica blondă a născut vineri, 11 noiembrie, o fetiță de toată frumusețea.

 • Lavinia Petrea, stiri PRO TV

  De trei ani de când se trezeşte cu noaptea-n cap pentru a ajunge la pupitrul ştirilor Pro Tv, Lavinia Petrea nu mai ştie ce înseamnă să doarmă fără griji. Prezentatoarea vine cu ceva timp înainte să înceapă matinalul şi de fiecare dată înainte de a se aşeza pe scaun trece pe la cabina de machiaj. Curajoasă, vedeta care este mămică a doi copii, s-a fotografiat fără strop de make-up pe chip şi a împărtăşit imaginea cu prietenii şi telespectatorii fideli, care au apreciat naturaleţea ei.

 • Lavinia Petrea, stiri PRO TV

  Luna aprilie a fost plină de evenimente în familia Laviniei Petrea. Prezentatoarea, care s-a reîntors la 1 martie la pupitrul ştirilor Pro Tv, după ce în toamnă a devenit mămica unei fetiţe superbe, şi-a creştinat bebeluşul, în vârstă de cinci luni. Evenimentul a avut loc imediat după Paşte la Biserica Boteanu din capitală şi a fost unul discret, aşa cum îi place vedetei să organizeze petrecerile de familie.