Ce combinație de jurați la Masterchef! Pe cine mizează PRO TV în noul sezon

exarhu_masterchef.jpg

razvan exarhu masterchef
Răzvan Exarhu a fost invitat special la "MasterChef" în noiembrie 2015
Foto: PRO TV

Show-ul de cooking MasterChef revine oficial cu un nou sezon şi cu o nouă echipă în grila PRO TV, iar înscrierea concurenţilor a început deja. În ciuda zvonurilor că îi vom vedea pe juraţii de la „Chefi la cuţite” (Antena 1), Click! a aflat că PRO TV nu a atras pe nimeni de la concurenţă şi vă dă numele celor trei care vor acorda note la MasterChef.

Din mai 2017, când s-a terminat sezonul 6 din MasterChef şi câştigător a fost Robert Petrescu, nu s-a mai auzit nimic de show-ul prezentat de Răzvan Fodor. Juriul a fost format atunci de Răzvan Exarhu, Samuel le Torriellec şi Liviu Popescu, o tripletă nu chiar pe gustul publicului. Acum, PRO TV vrea să recâştige audienţa pierdută în faţa celor de la „Chefi la cuţite” (Antena 1) şi să relanseze MasterChef -într-un nou sezon.

„Anul acesta, PRO TV pregăteşte un nou sezon MasterChef, cel mai tare cooking show din România! Cei care cred că sunt pregătiţi să demonstreze unei ţări întregi că au toate calităţile şi sunt pricepuţi în bucătărie pot concura pentru titlul de MasterChef.

Înscrierile au loc pe masterchef.protv.ro sau la numărul de telefon 0751.120.611! PRO TV dă startul preselecţiilor pentru un nou sezon MasterChef! Ştii să prepari delicatese care uimesc prin gustul fascinant sau aspectul desăvârşit?

Ai îndemânarea să pregăteşti un desert delicios? Dacă ustensilele de bucătărie nu au secrete pentru tine, nu mai aştepta şi înscrie-te! Bucătăria MasterChef te aşteaptă!”, sună anunţul PRO TV.

aaaaaa13-v-ok-1-chefii-masterchef.jpg

Potrivit surselor Click!, juraţii vor fi Patrizia Paglieri, Adrian Hădean şi Răzvan Exarhu

Şi de aici au început şi zvonurile că noii juraţi MasterChef ar fi Sorin Bontea (49 de ani), Cătălin Scărlătescu (47 de ani) şi Florin Dumitrescu (31 de ani) care ar veni la PRO TV cu tot cu prezentatoarea Gina Pistol (37 de ani) de la „Chefi la cuţite”. „Nu este adevărat, începem filmările în aprilie, nu ne mutăm la nici un post, rămânem la Antena 1”, ne-au spus surse din interiorul echipei de producţie de la Antena 1.

Click! a aflat numele juraţilor din noul sezon MasterChef

După cum a scris deja exclusiv.ro, pe lângă prezentatorul Răzvan Fodor (43 de ani), juraţii ar putea fi Patrizia Paglieri (51 de ani) şi Adrian Hădean (41 de ani) care au avut colaborări cu PRO TV, dar şi Răzvan Exarhu (49 de ani) care se pricepe foarte bine la gătit, a mai fost invitat în diverse emisiuni la PRO TV, iar acum colaborează cu „Ferma”, unde este vocea din spate a reality-show-ului.

Deşi a fost anunţat oficial un nou sezon MasterChef, momentan totul este în fază de proiect şi nu există încă o dată stabilită ca emisiunea să intre în grila PRO TV.

Loading...
 
 

Citește și

  • sorin bontea munti chefi la cutite castigator

    Marea finală Chefi la cuțite sezonul 6 s-a dat între echipele lui Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu fiind "eliminat" în semifinale, când toţi concurenţii lui au părăsit showul. Click! a avut dreptate! După momente tensionate și clipe de cumpănă, un juriu format din 11 chefi că hotărât că Mihai Munteanu alias Munti este câștigătorul sezonului 6 "Chefi la cuțite".

  • Experienţele din bucătăriile emisiunilor TV le-au adus contracte grase! Liviu Lambrino, fost concurent MasterChef în 2014, a făcut mâncare la un festival de profil din Dubai.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1