Ce cadou de lux i-a făcut Micula iubitei după ce a aflat că e însărcinată!

1.jpg

Victoras Micula va fi tatic, elicopter, cadouri, logodnica, Ozana, casatorie
Victoraș Micula va deveni tată la 22 de ani

Victor Micula va deveni tătic peste șase luni, mai precis la finalul verii. Vestea l-a făcut pe rebelul milionar să tresalte de bucurie și a făcut un gest de apreciere specific lui. I-a cumpărat logodnicei însărcinate un ceas care valorează cât un apartament.

La 22 de ani, juniorul omului de afaceri Viorel Micula se pregătește pentru cel mai important rol, dar și pentru cea mai mare responsabilitate, căci va deveni tată și, totodată, soț. În august, logodnica acestuia, pe nume Ozana Pușcaș, fata unei grefiere și a unui executor judecătoresc din Oradea, va naște primul lor copil. În special familia lui Victor a fost încântată de alegerea acestuia, pentru că viitoarea noră este respectuoasă, cu bun simț, într-un cuvânt, deosebită de cele cu care a mai fost și care-l voiau doar pentru bani.

3.jpg

Victoras Micula va fi tatic, elicopter, cadouri, logodnica, Ozana, casatorie
Ozana este logodnica lui Victoraș

Și, când a auzit că aleasa lui este însărcinată, juniorul nu a contenit cu darurile. I-a făcut un salon de înfrumusețare în Oradea, i-a dăruit un inel cu diamante, dar și un ceas de lux, în valoare de 50.000 de euro (n.r. de la celebrul brand Audemars Piguet). Bineînțeles că s-a premiat și prințișorul! Și-a luat un elicopter  nou. ”Ozana este o fată deosebită și merită tot ce e mai scump. Însă, culmea, nu este genul de femeie care să fie fascinată de lucrurile materiale. Spre exemplu, Victor a vrut să o ducă în America, la cea mai tare clinică să-și facă analizele specifice sarcinii, dar ea a vrut să meargă la un medic din Oradea. E o fată fără fițe, de nota zece”, ne-a spus o sursă din preajma Ozanei. 

elicopter.jpg

Victoras Micula va fi tatic, elicopter, cadouri, logodnica, Ozana, casatorie
De fericire, Victoraș s-a premiat și el cu un elicopter
Loading...

Citește și