Ce bine îi merge Adelinei de când e mamă!

5-actualitate-1-3col.jpg

Adelina, îmbrăcată cu hanorac din colecţia ei. Costă 299 lei. Maşina pe care se sprijină, 80.000 de euro
Foto: Blitz

Linişte, dragoste şi bani mulţi. Aşa arată acum viaţa Adelinei Pestriţu.Vedeta, care acum doi ani a renunţat la colaboarea cu Kanal D, o duce bine din contracte de imagine, se ocupă de magazinul ei online, şi şi-a luat bolid nou.

Pe 3 august, Adelina Pestriţu (31 de ani) şi iubitul ei, Virgil Şteblea, au devenit părinţi de fetiţă, iar acum cei doi se află în focuri cu pregătirile botezului Zenaidei Maria. Evenimentul va avea loc pe 10 noiembrie, iar la petrecere sunt aşteptaţi 250 de invitaţi. Până atunci, bruneta se ocupă să arate cât mai bine în rochiile pe care le va purta în acea zi specială, aşa că a apelat la o dietă prietenoasă cu silueta, şi de care s-a apucat imediat după ce a născut, căci a avut de dat jos 14 kg. Fiind pe bază de somon, a botezat-o “somodieta”.

5-actualitate-3-2col.jpg

Micuţa Zenaida va fi botezată pe 10 noiembrie
Foto: arhiva personala

“Am consumat numai peşte cu broccoli şi salată verde cu lămâie şi puţin ulei de măsline. Nu pot spune că este varianta corectă, pentru că organismul are nevoie şi de grăsimi, de carbohidraţi. Nu mai ştiu ce gust are o prăjitură. Chiar mă declar surprinsă de faptul că nu îmi este poftă de altceva, cum de mai pot consuma somon şi încă nu m-am ales cu bronhii pe corp. Glumesc! Mă simt bine şi, mai ales, atunci când văd că apar rezultatele. Pe lângă grăsimea pe care o dau jos, pierd vizibil şi aspectul cojii de portocală, mai exact apa reţinută în tot acest timp. Mi-au mai rămas doar 3 kg cărora le voi veni de hac în curând. Somonul îmi este aliat”, povestea Adelina pe blogul ei, luna trecută. Iată că vedeta a devenit repede bombă-sexy, iar de puţin timp mai are un motiv de bucurie. Fotoreporterii Click! au surprins-o la volanul unui Range Rover nou-nouţ, de 80.000 de euro, cu numere personalizate. Click! a aflat că maşina a ajuns în garajul Adelinei de curând.

5-actualitate-2-2col.jpg

Click! a surprins-o prin oraş, cărând nişte baxuri cu un amic
Foto: Blitz
Loading...

Citește și

  • Adelina Pestrițu a născut, în urmă cu două zile, o fetiță căreia i-a pus numele Zenaida Maria. Cu câteva săptămâni înainte de fericitul eveniment, Adelina a anunțat că o precupă deja fizicul ei, după naștere urmând să recurgă la câteva metode de a scăpa de kilogramele în plus pe care le-a acumulat de când a rămas însărcinată. Vedeta a publicat recent pe rețelele de socializare o poză în care i se vede întreaga siluetă, iar admiratorii acesteia i-au spus că arată foarte bine.

  • Fiica Adelinei Pestrițu are cont pe Instagram. Vedeta a avut grijă ca fiica ei să fie prezentă pe rețelele de socializare din prima zi în care s-a născut. Zenaida Maria are deja mii de prieteni care o urmăesc pe această rețea de socializare.