Ce bine arată mama Loredanei! Mesajul emoționant pe care i l-a transmis artista, de ziua ei

loredana_groza.jpg

Ce mesaj emoționant i-a transmis Loredana mamei ei, cu ocazia zilei sale de naștere
Foto Instagram

Astăzi este zi de sărbătoare în familia Loredanei! Vedeta își serbează mama, pe Leonida Groza, căreia i-a transmis un mesaj emoționant cu prilejul zilei sale de naștere. Loredana a transmis prin intermediul rețelelor de socialiare o urare pentru cea care i-a dat viață, mulțumindu-i pentru modul frumos în care a crescut-o și pentru faptul că i-a fost mereu alături. Cu ocazia acestei zi speciale, cântăreața a publicat și o poză pe rețelele de socializare, în imagine apărând cele două, iar prietenii virtuali i-au făcut mamei Loredanei multe urări aniversare.

Prietenii virtuali ai vedetei au observat și asemănarea fizică dintre Loredana și mama ei, doamna Leonida menținându-se foarte bine. Vedeta a ținut să-i mulțumească femeii care i-a dat viață pentru faptul că i-a fost mereu alături și că a susținut-o necondiționat. Deși mulți nu știu, mama Loredanei, fiind cadru didactic, i-a fost fiicei ei nu numai mentor în viață, ci și învățătoare, ajutând-o pe micuța Loredana să învețe să scrie și să citească. Pentru toate acestea, dar și pentru faptul că a fost întotdeauna un exemplu pentru cântăreață, Loredana a ținut să-i mulțumească mamei ei și să-și așterne aceste gânduri într-un mesaj emoționant, pe care l-a împărtășit și cu urmăritorii ei virtuali.

loredana_groza_mama.jpg

Loredana Groza, alături de mama ei, Leonida
Foto Instagram

„La multi ani, iubită mama!!! M-ai învățat să citesc, să scriu, să cânt, să socotesc, ai fost învățătoarea mea și cea mai importantă dintre toți profesorii mei și în continuare mă înveți cele mai importante lucruri în viață: să iubesc, să fiu onestă, umilă și să-i servesc pe ceilalți necondiționat!Ai învățat aproape 14 generații de copii și continui să o faci cu pasiune și dăruire! Energia și tenacitatea ta e intotdeauna motorul care mă face să nu renunț când mi-e greu!
Te iubesc mai mult decât cuvintele o pot spune! A ta, Lush", a scris Loredana Groza pe contul personal de Instagram.

Loredana Groza, în vârstă de 48 de ani, este una dintre cele mai de succes cântărețe de pe scena muzicală din România, fiind adesea supranumită „divă”. Din anul 1998 este căsătorită cu Andrei Boncea și au împreună o fiică, pe Elena.

 

 

Loading...

Citește și