Ce bine arată iubita lui Tavi Colen!

6-7-vedete-iubita-tavi.jpg

Emma e bună de reclame
Citeste tot despre: 

Celebrul solist Tavi Colen (48 de ani) și iubita lui, Emma Ștefan (30 de ani), au bifat recent un concediu la malul mării, unde și-au încărcat bateriile. Cu acest prilej, ei au postat pe conturile de Facebook mai multe fotografii, însă doar una a atras în mod deosebit atenția fanilor.

Nu de alta, dar Tavi a fotografiat-o pe senzuala cântăreață doar în bikini. Fanii s-au și grăbit să o complimenteze pe Emma, care a adunat, cu acest instantaneu, zeci de like-uri, pe Internet.

 

Tavi și Emma formează cuplul perfect: ”Ne înțelegem foarte bine, atât pe scenă, unde susținem concerte împreună, cât și acasă. Ea gătește foarte bine, o mai ajut și eu, iar eu sunt reponsabil și cu treburile din curtea casei”, au povestit ei, într-un interviu, la Antena 1. Cei doi intenționează să-și oficializeze relația: ”M-a cerut de două ori. Tavi, chiar, de ce m-ai cerut și a doua oară, căci am spus «Da!» din prima!”, a mai adăugat artista. Cuplul de cântăreți și-a încercat norocul și la Eurovision, în finala națională din 2017, însă nu a prins primul loc. 

Loading...

Citește și

  • Emma Ştefan, partenera de scenă, dar şi de viaţă a lui Tavi Colen, este o explozie de veselie şi energie. Cântă, dansează până la epuizare, râde mult, face sport şi mănâncă sănătos. Se pare că aşa reuşeşte să-şi menţină silueta, fără să fie nevoie să ţină diete. Ba chiar îşi permite să mănânce zilnic dulciuri.

  • plaja, vedete, mamaia, silicoane, andreea antonescu, tavi colen, Raluca Podea, Grațiela Duban, natalia mateut

    Cu fiţele şi fetele din Mamaia am putea face concurenţă acerbă staţiunilor de lux din străinătate. Weekend-ul acesta vedetele au făcut parada modei pe plajă: funduri bombate şi sâni siliconaţi, care abia încăpeau în costume.