Ce bine arată Ileana Şipoteanu la aproape 50 de ani! Care este secretul ei

ileana_sus.jpg

ileana sipoteanu
Ileana Şipoteanu debordează de energie la aproape 50 de ani
foto: arhiva personală

Ileana Şipoteanu continuă să ne surprindă. Se apropie de vârsta de 50 de ani, dar are energie ca în adolescenţă. Artista, care se mândreşte cu un mariaj de 30 de ani alături de compozitorul Dumitru Lupu, este în formă maximă şi "mută munţii din loc". Ea a dezvăluit care sunt trucurile la care apelează pentru a rămâne la fel de activă ca în tinereţe.

Timpul pare că s-a oprit în loc pentru Ileana Şipoteanu. Artista, care va împlini 49 de ani anul acesta, a făcut mărturisiri surprinzătoare. Ea a declarat într-un interviu acordat Revistei Taifasuri că nu este la fel de sigură ca ar mai alege aceeaşi carieră dacă ar fi să o ia de la capăt.

ileana_silueta.jpg

ileana sipoteanu cariera
Ileana Şipoteanu are 30 de ani de carieră artistică în spate
foto: arhiva personală

"Eu sunt puţin altfel decât mă ştie lumea pe scenă, sunt mai colerică, mai activă, mai energică, dar pe scenă sunt mai calmă datorită genului de muzică pe care îl cânt. Fiind optimist tot timpul, rămâi tânăr. Apoi fac şi sport, merg cu bicicleta, schiez, merg mult pe jos. Am făcut mult sport şi în tinereţe. Am jucat baschet, volei, handbal, am escaladat Munţii Piatra Craiului de câteva ori, iar acasă nu stau locului, deci consum multe calorii mereu", a povestit Ileana Şipoteanu.

ileana_2013.jpg

ileana sipoteanu coafor look tunsoare par
Ileana Şipoteanu mărturiseşte că nu şi-a vopsit niciodată părul până la această vârstă
foto: arhiva personală

Artista este mereu îngrijită şi ai crede că este în stare să cheltuiască o avere pe ritualurile ei de frumuseţe. Nimic mai fals. Ea povesteşte senină că nu este adepta trucurilor artificiale. "Merg săptămânal doar să mă coafez, la manichiură şi cosmetică. Nu-mi fac mari retuşuri, nici părul nu mi l-am vopsit niciodată", a mai povestit ea pentru Revista Taifasuri.

Deşi formează un cuplu de 30 de ani cu compozitorul Dumitru Lupu şi au împreună o fată de 21 de ani, Ilreana Şipoteanu recunoaşte că nu l-a ascultat întotdeauna pe soţul ei. "Am ţinut cont de critici şi sfaturi, însă nu am ţinut seama când soţul meu îmi tot spunea să mă tund. Nu l-am ascultat cu asta toată viaţa, pentru că sunt conservatoare, nu-mi plac schimbările de look", a mai mărturisit artista. 

Ileana Şipoteanu a participat în 1987 la Festivalul Mamaia cu melodia "Ce mult te-am iubit" a lui Dumitru Lupu pe versurile Malei Bărbulescu. Piesa a fost un mare succes şi a rămas una dintre şlagărele de referinţă ale artistei.

Loading...
 
 

Citește și