Ce bine arată Cristina Șișcanu în costum de baie după ce a slăbit!

siscanu-hp.jpg

Cristina Șișcanu
Cristina Șișcanu a dat jos kg în plus care o deranjau
Foto: arhiva personală

Cristina Șișcanu (36 ani) arată demențial în costum de baie, de când a slăbit. Vedeta tv și soțul ei, Mădălin Ionescu, au fost într-o vacanță pe Coasta de Azur împreună cu fetița lor, Petra, iar acum se află în Italia. După ce au fost în Portofino și Genova, cei doi soți se răsfață acum în localitatea italiană Rapallo. Soția lui Mădălin Ionescu (50 ani) a publicat pe rețelele sociale o imagine cu ea la plajă, în costum de baie ce îi scoate în evidență silueta de vis, pe care și-a dorit-o dintotdeauna.

“Prima etapă presupune detox-ul, apoi urmează un regim alcătuit din toate grupele de alimente”, povestea Cristina. Ea a dezvăluit și ce mănâncă într-o zi: la micul dejun, 35 g cereale integrale cu 250 ml de lapte 1,5% grăsime sau 250 ml de iaurt 2% grasime, fie 1-2 ouă și 1 avocado (sau o altă legumă) cu 75 g de brânză, dar nu grasă, fie 100 g de ton în suc propriu. Pentru prânz, ea alege între: 150 g carne de pui, de curcan sau de vită la grătar sau la cuptor fără ulei și 200 g salată de crudități fără ulei deloc.

Sau 200 g de pește la grătar sau la cuptor fără ulei cu 200 g de legume (dar atenție, nu cartofi!) la grătar sau la cuptor sau la abur, dar musai fără ulei. Pentru cină recomandă: salată asortată cu 200 g de brânză light sau carne fiartă/grătar sau pește grătar/la cuptor, cu 10-12 măsline și 125 g legume asortate.

cristina_siscanu_1.jpg

Cristina Șișcanu

 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1