Ce bine arată Andreea Bălan în luna a opta! Soţul a răsfăţat-o în oraş

andreea-balan-gravida.jpg

Andreea, alături de soţul ei, George, şi de fiica lor, Ella
Foto: Mihai Ionescu

Aflată în ultimele două luni de sarcină, cântăreaţa Andreea Bălan (34 de ani), jurată la show-ul „Te cunosc de undeva” (Antena 1), a intrat în concediu prenatal. De ziua soţului ei, actorul George Burcea (30 de ani), ea a serbat la un restaurant asiatic din zona Dorobanţi.

Familia Andreei Bălan a fost însoţită la restaurant de câţiva prieteni alături de care au savurat sushi (n.r- preparat japonez din alge marine, orez şi peşte crud), dar a fost prezentă şi Ella (2 ani), fiica solistei: „Miercuri seară, am fost invitaţi la un restaurant şi am mers toţi trei. Pentru noi, urmează o perioadă foarte aglomerată. Andreea e în luna a opta şi e în pauză de concerte. Eu am deschis o casă de producţie şi am foarte multe proiecte. Veţi afla despre acestea la momentul potrivit, după ce termin filmările şi vor ieşi pe piaţă. Momentan, lucrez şi mă împart între viaţa de familie şi carieră”, a povestit George Burcea pentru Click!.

14-vedete-2.jpg

George este un tătic de nota zece

 

În imaginile surprinse de paparazzi, Andreea, George şi Ella sunt îmbrăcaţi în ton cu gerul de afară, iar sarcina cântăreţei e bine camuflată. Solista va avea tot o fetiţă şi susţine că această sarcină a fost mult mai uşoară decât prima. Ea a cântat şi a dansat şi în luna decembrie. De Revelion, Andreea a avut mai multe show-uri, pe Valea Prahovei, dar a fost atent supravegheată de partenerul ei de viaţă. George este un soţ şi un tată de nota zece. El a mai declarat că iubeşte enorm copiii şi că ar vrea să aibă mai mult de doi.

Dar se zvoneşte că şi colega Andreei, Alina Puşcaş (33 de ani), ar fi însărcinată pentru a treia oară. Vedeta serialului „Fructul oprit” e căsătorită cu medicul stomatolog Mihai Stoenescu (45) şi împreună au un băieţel, Alexandru şi o fetiţă, Melissa. Prezentatoarea show-ului „Te cunosc de undeva” (Antena 1) încă nu a confirmat zvonul. 

14-vedete-3.jpg

Ei s-au ospătat într-un restaurant din zona Dorobanţi

 

Loading...

Citește și