Ce bărbat chipeş s-a făcut fratele lui Smiley!

smiley-familie.jpg

Smiley, Filip Maria, frate Smiley, cum arata mama lui Smiley, lansare colectie Irina Voinea, interviu
Pe vremuri, Filip era mai rotunjor
foto: arhivă personală

Toată lumea îl ştie pe Smiley, însă puţini sunt cei care l-au remarcat pe Filip, fratele prezentatorului de la „Românii au talent” (PRO TV). Luni seara, cei doi fraţi, alături de mama lor, au fost prezenţi la lansarea primei colecţii vestimentare a stilistei Irinei Vonea.

Luni seara, în Piaţa Victoriei, într-o casă de lângă Guvern, a avut loc lansarea colecţiei “Intro”, semnată Irina Voinea, tânăra care se ocupă de vestimentaţia lui Smiley la emisiuni, concerte şi evenimente mondene. Pavel Bartoş şi Smiley au prezentat evenimentul, însă printre invitaţi au fost prezenţi şi Filip Maria (27 de ani), fratele celebrului solist, alături de mama lor. Cei doi au venit să o sprijine pe Irina Voinea, prietenă de familie. Nu puteam să nu remarcăm faptul că fratele lui Smiley s-a transformat într-un bărbat chipeş, care a scăpat de multe kilograme şi care şi-a mai învins şi din timiditate. Multe domnişoare probabil că l-au ochit deja pe Filip, însă aşa cum ne povestea anul trecut, într-un interviu, el se află într-o relaţie serioasă de multă vreme.

img_0015.jpg

Smiley, Filip Maria, frate Smiley, cum arata mama lui Smiley, lansare colectie Irina Voinea, interviu
Filip Maria şi mama lui
foto: Dorin Constanda

În plus, fratele lui Smiley se ocupă de afacerea HaHaHa Production, alături de mama lui. „Lucrez cu Smiley de 3 ani, iar mama noastră lucrează cu noi. În momentul acesta sunt general manager al companiei HaHaHa Production. De un an şi jumătate eu sunt omul cu banii, cu strategiile. Andrei nu s-a mai băgat în treaba asta, cu deciziile, în ultima vreme. Odată pentru că îi mănâncă mult timp din viaţa de artist, iar ăsta e rolul pe care îl are în momentul acesta, cel de artist şi de compozitor. Şi antreprenor pe alocuri. Vrea să-mi dea mână liberă pe partea de management, pentru că am timp să mă ocup de absolut toate aspectele unei afaceri, pot fi în măsură să iau toate deciziile, având toate variabilele la îndemână, tot timpul. Pentru că eu ştiu în timp real ce se întâmpla cu afacerea”, ne mărturisea Filip anul trecut. Cei trei membri ai familiei Maria au fost foarte atenţi la colecţia prietenei lor, Irina Voinea, mai ales că Smiley poartă creaţiile tinerei.  

img_0069.jpg

Smiley, frate Smiley, familie, afacere, HaHaHa Production, interviu, copilarie, bani, casa de productie
Irina Voinea, încadrată de Smiley şi de Pavel Bartoş
foto: Dorin Constanda
   
loading...
Loading...

Citește și