Ce au stabilit Cristi Mitrea și Andreea Mantea de dragul băiețelului lor: «Am făcut un deal foarte bun»

andreea_mantea_cristi_mitrea.jpg

După ce s-au despărțit cu scandal, în prezent Andreea și Cristi sunt în relații bune de dragul băiețelului lor
Foto: Arhivă personală

După ce au fost protagoniștii unei scurte povești de dragoste din care a rezultat și un băiețel, David, Andreea Mantea și luptătotul de MMA Cristi Mitrea au stabilit că viața în doi nu este pentru ei. După ce au pornit fiecare pe drumul lui, Andreea Mantea era reticentă în ceea ce privește implicarea lui Mitrea în viața copilului lor, însă, pe parcurs, s-a lăsat înduplecată, iar în prezent cei trei se comportă ca o familie, chiar dacă cei doi foști iubiți nu mai simt nimic unul pentru celălalt.

Luptătorul de MMA Cristi Mitrea, fostul iubit al prezentatoarei de televiziune Andreea Mantea, a dezvăluit în ce relații se află cu fosta lui iubită, alături de care are și un băiețel. După ce povestea lor de iubire s-a terminat brusc și după o perioadă scurtă de timp, Andreea l-a crescut singură pe David, nemaidorind să audă de Mitrea. În prezent, însă, atât ea, cât și Cristi, au revenit la sentimente mai bune și au decis să-și crească împreună băiețelul.

Astfel, cei doi se află în termeni buni în prezent, de dragul copilului pe care îl au împreună. Cristi Mitrea a explicat la ce înțelegere au ajuns el și Andreea, mama băiețelului său.„Ne înţelegem foarte bine, comunicarea este foarte bună pentru a-l creşte pe David. Am făcut un deal foarte bun. Au fost lucruri pe care trebuia să le lăsăm să se sedimenteze. Ce trebuie să facem e foarte simplu: să avem grijă ca David să nu simtă tensiunile dintre noi. Suntem o familie până la urmă şi o să ne ajutăm unul pe altul ori de câte ori e nevoie”, a explicat Cristi Mitrea în cadrul emisiunii „Xtra Night Show”, de la Antena 1.

andreea_mantea_cristian_mitrea_0.jpg

Andreea Mantea şi Cristi Mitrea au format un cuplu timp de câteva luni
Foto: Captură Antena 1

De asemenea, și Andreea a decis să treacă peste incoveniențele dintre ea și fostul ei iubit și să-l lase pe acesta să facă parte din viața copilului lor. „Eu am ales să mă despart de tatăl copilului meu, eu am zis că nu mai vreau, că nu îmi trebuie, că nu are ce să caute, dar până la urmă tot eu am realizat că acest copil trebuie să crească cu ambii părinți. În acest moment avem o relație absolut normală, suntem doi oameni normali, vedem interesul copilului și am ajuns să ne înțelegem bine de dragul copilului”, spunea și Andreea, în urmă cu ceva vreme, în cadrul emisiunii „Te vreau langa mine”.

andreea_mantea_david.jpg

Andreea Mantea și Cristi Mitrea au împreună un băiețel, pe David
Foto Instagram

Andreea Mantea şi luptătorul de MMA Cristi Mitrea au trăit o scurtă poveste de dragoste după ce s-au cunsocut pe paltoul emisiunii „Burlăciţa”. Deși cei doi au împreună un copil, relația lor s-a destrămat rapid din cauza certurilor tot mai dese care au intervenit pe parcursul scurtei perioade în care au format un cuplu. Deznodământul relației se pare că a apărut în momentul în care Cristi Mitrea ar fi lovit-o pe Andreea. 

 

 

Loading...
 
 

Citește și

  • Andreea Mantea urmează să împlinească vârsta de 32 de ani și a dezvăluit lucrul pe care și-l dorește cel mai mult. Iar cadoul respectiv speră să vină chiar din partea participanților pe care-i are la emisiunea pe care o prezintă la Kanal D în locul Biancăi Drăgușanu.

  • Andreea Mantea a devenit de curând prezentatoarea emisiunii Te vreau lângă mine, însă înainte de a prelua cârma de la Bianca Drăgușanu, ea a mărturisit că va face câteva schimbări. Timpul și-a spus cuvântul, iar Andreea Mantea își pune planurile în acțiune. Astfel că, în ultima ediție prezentată, Andreea Mantea și-a amenințat participanții că vor fi eliminați.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1