Ce atelier luxos avea Răzvan Ciobanu: dulapuri cu piele de ponei şi canapele cu paiete!

atelier_renovat.jpg

atelier razvan ciobanu
Masa era piesa de rezistenţă în atelierul lui Răzvan Ciobanu, obiect ce a costat 2000 de euro
Foto: arhivă personală

Răzvan Ciobanu nu investea doar în materiale preţioase pentru rochiile de seară pe care le făcea la atelierul lui, ci şi în obiecte de decor extravagante. Regretatul designer, care şi-a pierdut viaţa în a doua zi de Paşte într-un cumplit accident rutier la Constanţa, stătea mai mult la studioul lui decât acasă. Avea un spaţiu închiriat în zona Piaţa Romană pe care era fericit că îl renovase după propriul lui gust şi în care îşi petrecea majoritatea timpului.

Omul sfinţeşte locul, iar Răzvan Ciobanu fix asta a făcut în studioul lui, pe care reuşise să-l renoveze la începutul acestui an. Designerul închiriase un spaţiu în Piaţa Romană, care devenise a doua lui casă. Aici, creatorul de modă şi-a pus imaginaţia la lucru şi pe lângă piesele vestimentare pe care le făcea din materiale preţioase, a reuşit să "îmbrace" şi câteva piese de mobilier. Pentru ele, regretatul creator de modă a folosit piele de ponei. Uşile atelierului lui renovat s-au deschis cu câteva luni în urmâ când, Ciobanu îşi prezenta fericit ideile în materile de design interior. Printre extravaganţe se numără lămpile cu aripi, o masă în formă de porc, dulapurile cu piele de ponei, tavanul decorat cu crengi vopsite, dar şi canapele strălucitoare cu paiete unde clientele lui se aşezau să se odihnească după ce îi probau rochiile.  

Părinţii lui Răzvan Ciobanu i-au strâns lucrurile din atelier   

"Atelierul este avangardist. Stau mai mult aici, decât acasă, recunosc, doar că nu am pat. Mai dorm pe fotoliu. Totul e făcut de mine, după gustul, chipul şi asemănarea mea", spunea Ciobanu la Antena 1 în timp ce explica cum a reuşit să transforme o locuinţă veche într-una de lux.

Masa în formă de porc a fost pentru Răzvan Ciobanu un vis împlinit, obiect de decor pe care designerul povestea la vremea respectivă că a scos din buzunar 2000 de euro.

 • atelier razvan ciobanu
  Designerul ţinea work-shop-uri la el în studio
  Foto: arhivă personală
 • razvan ciobanu atelier
  Răzvan Ciobanu amenajase totul după ideile lui
  Foto: arhivă personală
 • atelier razvan ciobanu
  Masa era piesa de rezistenţă în atelierul lui Răzvan Ciobanu, obiect ce a costat 2000 de euro
  Foto: arhivă personală
 • atelier razvan ciobanu
  Regretatul cretor de modă îşi petrecea majoritatea timpului în atelier
  Foto: arhivă personală
 • atelier razvan ciobanu
  Designerul îşi deschisese porţile pentru toţi care voiau să-l viziteze
  Foto: arhivă personală
 • atelier razvan ciobanu
  Răzvan Ciobanu folosise piele de ponei pentru a îmbrăca dulapurile
  Foto: captura video Antena 1
 • atelier razvan ciobanu
  Răzvan Ciobanu avea o statuie de ipsos în atelier pe care un artist o decorase prin graffiti
  Foto: arhivă personală
 • atelier razvan ciobanu
  Răzvan Ciobanu avea multe obiecte extravagante în atelierul său
  Foto: arhivă personală
 • Maximize

1/8

Dar creatorul de modă explica şi că a recondiţionat multe dintre obiecte. Canapeaua a făcut+o să pară mai strălucitoare cu paiete, dulapurile le-a decorat cu piele de ponei, uşile au fost colantate, iar o statuie din ipsos a prins culoare prin graffiti. 

La finele săptămânii trecute, după ce Răzvan Ciobanu a fost înmormântat la Cimitiru Progresul, părinţii i-au strâns lucrurile din atelier. Devastaţi de durere, cei doi au mers împreună la studioul unde fiul lor obişnuia să lucreze şi au împachetat tot ce i-a aparţinut.  

Răzvan Ciobanu a murit în a doua zi de Paşte

Răzvan Ciobanu a murit fulgerător în urma unui accident înfiorător, petrecut în dimineața de 29 aprilie. Tragedia s-a produs la intrarea în localitatea Săcele dinspre Năvodari, judeţul Constanţa. După orașul Năvodari, creatorul de modă ar fi părăsit drumul județean.

Mașina de teren și-a continuat drumul pe câmp aproximativ 700 de metri, a traversat o alee asfaltată, apoi a intrat încă 150 de metri într-o zonă cu arbuști. Aici s-ar fi rostogolit de mai multe ori și a smuls din rădăcini câțiva copaci, iar, în final, autoturismul s-a oprit pe roți, izbindu-se frontal de un copac. Răzvan Ciobanu se întorcea de la o petrecere de pe litoral şi se pare că nu purta centura de siguranţă în momentul tragediei. Creatorul de modă ar fi suferit o hemoragie la cap şi mai multe rupturi ale organelor interne, potrivit medicilor legişti care au efectuat autopsia.

 

 

Citeşte şi:

 

Primele imagini de la locul accidentului în care Răzvan Ciobanu a murit

5 mistere care planează asupra morţii lui Răzvan Ciobanu

 

 

 

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1