Ce aroganță au făcut Bianca Drăgușanu și iubitul. Și-au “negociat” împăcarea în stil mare

2-3-bd-1.jpg

Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi par fericiţi şi relaxaţi ca şi cum ar fi la una din primele întâlniri
fotografii: Mihai Ionescu

El - costum bleu mulat pe muşchii uriaşi, cămaşă albă şi pantofi eleganţi, ea - taior ab, fustă mulată neagră şi pantofi cu tocuri extrem de înalte. Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi şi-au făcut apariţia într-un bolid de lux, fix ca nişte staruri de la Hollywood, la un restaurant de fiţe din Herăstrău. Cei doi au sărbătorit marea împăcare!

La câteva zile după Crăciun, Bianca Drăguşanu se despărţea de Tristan Tate. Nu a suferit prea mult după această separare, pentru că l-a întâlnit pe Alex Bodi şi s-a aruncat în braţele lui puternice. Iată că de aproape cinci luni diva şi afaceristul reuşesc să menţină relaţia, deşi în ultima perioadă s-au tot despărţit. Ultima lor ceartă urâtă a avut loc la începutul acestei luni şi părea să fie definitivă această situaţie, mai ales că blondina a făcut declaraţii în acest sens. Dar iată că nu a rezistat prea mult şi s-a lăsat din nou  vrăjită de vorbele musculosului, iar dovada împăcării a fost surprinsă chiar de fotoreporterii Click!.

Ieri, la orele amiezei, pe poarta unui elegant restaurant din Nordul Capitalei, şi-a făcut intrarea o limuzină uriaşă cu numere de Germania: un Rolls Royce Wraith- cel mai puternic model al mărcii, cu 624 de CP,  cu un preţ de peste 200.000 de euro. Omul din parcare i-a deschis uşa lui Alex Bodi, însă Bianca nu a mai avut răbdare să o deschidă şi pe a ei. Apariţia celor doi porumbei a fost una demnă de covorul roşu, iar cei doi păreau mai degrabă a fi nişte actori de la Hollywood, aşa că nu e de mirare că  până şi parcagiul se uita la ei ca la filme străine.

untitled-1.jpg

Iubitul vedetei dă un bacşiş generos pentru ca maşina să-i fie parcată în siguranţă şi ca să nu piardă vremea

Bodi a purtat un costum bleu, sacou şi pantaloni, şi cămaşă albă, accesorizat cu ceas scump, tatuaje şi pantofi eleganţi. Iar marea lui dragoste a optat pentru ceva mai necolorat: sacou alb, fustă neagră, pantofi cu toc înalt, geantă de firmă şi accesoriul cel mai important: un decolteu apetisant. După ce a lăsat cheile omului responsabil cu parcările, Bodi şi Bianca s-au aşezat la o masă pentru a sărbători marea împăcare.

După cum se vede pe feţele lor, sunt foarte zâmbitori şi fericiţi că au reuşit să treacă peste acest hop din viaţa lor. Au petrecut mai bine de o oră în localul de pe malul Lacului Herăstrău, aşa că au avut timp să îşi discute împăcarea, căci după cum se ştie, Bianca nu e uşor de înduplecat. Dacă va urma o nuntă, o vacanţă exotică sau dacă va apărea în trafic cu o maşină scumpă, înseamnă că Bianca este o femeie care se pricepe la negocieri. 

Are o fetiţă cu Victor Slav

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav s-au cununat civil pe 6 septembrie 2013, iar nunta au făcut-o pe 29 septembrie 2013. La câteva luni după ce au devenit soţ şi soţie, în 2014, ei au divorţat însă ulterior şi-au reluat relaţia. Vedeta i-a dăruit o fiică prezentatorului TV, pe data de 26 septembrie 2016, aceasta a adus pe lume o fetiţă căreia i-a pus numele Natalia. Din păcate, micuţa nu şi-a putut ţine împreună părinţii, care la scurt timp s-au despărţit definitiv.  Bianca are venituri de pe urma atelierului ei de haine, dar şi din contracte de imagine şi apariţii tv. Ea a prezentat emisiunea  “Te vreau lângă mine”, de la Kanal D. 

 

 

Loading...

Citește și

  • bianca dragusanu alex bodi aeroport

    Încurcate sunt căile dragostei! După cearta cu scântei, Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi s-au împăcat şi s-au îmbarcat în cel mai luxos zbor spre Hong Kong. Deşi călătoria a fost lungă, cei doi porumbei nu s-au plictisit în cele 14 ore cât au stat în aer, căci s-au răsfăţat în propria lor cabină, ca la un hotel de cinci stele cu room service.

  • chinez bianca dragusanu

    De când s-a despărţit de Victor Slav, Bianca Drăguşanu se află în vizorul domnilor care şi-ar dori o relaţie amoroasă cu ea. Doar că blondina este singură, dar se pare că nu şi disponibilă. Vineri seară, fosta prezentatoare de la Kanal D a fost surpinsă în compania unui afacerist chinez, despre care gura târgului vorbeşte că ar fi potent financiar. Tânărul a stat cu ochii pe românca noastră toată noaptea, ba chiar s-a lăudat pe conturile lui de socializare că vedeta i-a ţinut companie.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1